Annonce
Ugeavisen Varde

Soldaterne er igen tilbage på arbejde på kasernerne

Garnisonskommandant Torben Dixen Møller på Oksbøl Kaserne forventer, at alle ansatte er mødt ind tirsdag den 2. juni. Arkivfoto: Henrik Reintoft
Efter godt tre måneder som hjemsendte på grund corona-nedlukningen er soldaterne i Varde og Oksbøl mødt ind på kasernerne igen.
Annonce

Varde/Oksbøl: Som en del af genåbningsfase 2 måtte alle ansatte i Forsvaret vest for Storebælt møde på arbejde igen fra onsdag 26. maj.

På Varde Kaserne mødte alle ind onsdag, mens de ansatte på Oksbøl Kaserne mødte ind dagen efter samt efter pinsen 2. juni.

Med over 600 ansatte på Varde Kaserne så ændres rutinerne i kantinen. I stedet for buffet så vil der blive serveret portionsanretninger. Og de ansatte vil på skift i tre hold spise i kantinen.

Siden soldaterne blev sendt hjem fra Oksbøl Kaserne 12. marts, har en del kunnet arbejde hjemmefra. Og cirka 50 mand har hjulpet med bevogtningen af grænsen som en del af Operation Gefion, og otte mand har været sendt til Esbjerg Lufthavn for at hjælpe ved coronatestcentret. Derudover har en del kunnet efteruddanne sig og holde sig i form, men som Garnisonskommandant Torben Dixen Møller, der er regimentschef for Danske Artilleriregiment på Oksbøl Kaserne, siger det:

- Vi har en række soldater, der ikke har haft en kinamands chance for at passe deres arbejde, siger Torben Dixen Møller.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Seje piger og seje drenge!

Annonce