Annonce
Ugeavisen Varde

Som børn legede de frisørsalon - nu har de ti års jubilæum med salon Monroe

Holdet i frisørsalon Monroe i Varde Anita Hollagaard, Tina Kragh, Rikke Kragh og Majbrit Sloth. Foto: Malene Wonsbek
For ti år siden købte Rikke Kragh frisørsalonen Monroe i Torvegade i Varde. Senere kom søsteren ind i salonen.
Annonce

Varde: Da Rikke Kragh var nyuddannet frisør, gik hun efter sin drøm om at blive selvstændig. Hun ledte efter lokaler i både Esbjerg og Billund, men det var, da hun sad på Torino i Varde og spiste med sine forældre, at hun fik øje på salonen på den anden side af gaden.

- Jeg ville være min egen chef, fortæller Rikke Kragh.

Det var i 2010, hun overtog lokalet og salonen, så hun har ti års jubilæum den 3. maj i år. De første år arbejdede hun alene, men i dag består holdet i salonen af fire frisører - den senest ankomne begyndte i marts i år.

Søstrene Kragh

Søstrene Kragh boede den første del af deres liv i Hjerting, men da de nåede teenagealderen, flyttede de i 1998 sammen med deres forældre på landet ved Ansager.

Rikke er uddannet frisør og bor i Ansager med sin mand og deres datter.

Tina er uddannet frisør og stylist. Hun bor i Varde med sin mand og deres to døtre, og de venter nummer tre til sommer.

Annonce

Crazy Style

Nogle år efter Rikke havde købt salonen i Varde, vendte hendes lillesøster Tina Kragh hjem fra København, hvor hun havde uddannet sig til frisør og stylist.

- Jeg er i uge 31 og havde glædet mig til den sidste tid i salonen inden barsel. Men sundhedsmyndighederne anbefaler, at alle gravide i tredje trimester bliver hjemme, så det gør jeg, siger Tina Kragh, der venter nummer tre.

Annonce

Forandring

Interessen for frisørfaget er ikke til at tage fejl af.

Allerede som børn legede de to søstre, at de havde salon sammen.

- Det har vi altid drømt om. Dengang kaldte vi vores salon for Crazy Style, tilføjer Rikke Kragh med et grin.

Og hendes søster supplerer:

- Det er fedt, når kunderne flyver glade ud af døren. Når man ser, hvor vild en forandring man kan gøre med en farve eller ved at få klippet pandehår.

Sammen glæder de sig over det første ti år og ikke mindst til de næste ti...

- Den første maj er det 10 år siden jeg åbnede salonen. Vi glæder os til de næste ti år sammen med kunderne, siger Rikke Kragh, der her er sammen med sin gravide søster, Tina, der netop er gået på barsel. Foto: Malene Wonsbek
Annonce

Frisør i en coronatid

Oprindelig skulle jubilæet have været fejret med en komsammen for kunderne, men grundet corona er dette arrangement blevet aflyst.

- I perioden, hvor salonen har været lukket på grund af corona, har vi haft mulighed for at tænke nye projekter til den kommende fremtid. Det glæder vi os meget til. Lige nu er der fuld fokus på, at både kunder og ansatte føler sig trygge ved at være tilbage på arbejdet. Følelsesmæssigt er det svært for mig ikke at skulle være en del af salonen lige nu, men jeg skal jo arbejde mange år endnu, og jeg glæder mit til at skulle være mor for tredje gang, siger Tina Kragh.

På grund af corona er Tina Kragh gået på barsel, før hun egentlig skulle. Hun er i uge 31. Estelle på fire år og Aimia på otte år glæder sig til at skulle være storesøstre. Foto: Malene Wonsbek
Salon Monroe kan fejre 10 års jubilæum den 1. maj. Foto: Malene Wonsbek
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

25 års jubilæum

Annonce