Annonce
Ugeavisen Varde

Splinterny forundringsevent i maj

Det er fire lokalkendte personligheder, der har dannet foreningen ForundringsVærket. Fra venstre Niels-Henrik Bruun Iversen, Gitte Røn Dalsgaard, Joan Bruun Iversen og Peter Schødt Dalsgaard. De glæder sig alle til at præsentere deres første forundringsevent i maj. Foto: Malene Wonsbek
To ægtepar har oprettet en forening, ForundringsVærket, for selv at kunne slå sig løs på en seriøs legeplads, hvor de vil skabe spektakulær forundring.
Annonce

Varde: "I ForundringsVærket har vi ambitioner om, at vores gæster, optrædende og frivillige vil lade sig forundre. Vi vil lade forundringens vinde blæse. Fordi forundring skaber forbedring."

Dette citat er hentet direkte ud af det forundrings-manifest, som de fire initiativtagere, Niels-Henrik Bruun Iversen, Joan Bruun Iversen, Peter Schødt Dalsgaard og Gitte Røn Dalsgaard, har skrevet. Manifestet danner grundlag for Vardes seneste forening, der blev etableret ved en stiftende generalforsamling den 13. december 2019.

- Vi har alle fire en travl hverdag, hvor vi laver spændende ting. Alle vores opgaver er dog defineret af en arbejdsgiver eller en kunde. ForundringsVærket bliver en legeplads for os, hvor vi løsriver os fra de faste rammer, giver den max gaspedal og tillader os at drømme lidt stort, fortæller Peter Schødt Dalsgaard, der er næstformand i foreningen, som lige nu tæller fire medlemmer – altså de to ægtepar.

Når vi tør tage de nysgerrige, lyttende og forundrede briller på, opstår magien, og vi kommer ud af hverdagsblindheden.

Stifterne af ForundringsVærket

Annonce

Krøllede hjerner

- Der skal tre til at danne en forening, og vi er fire, tilføjer formand Niels-Henrik Bruun Iversen med et smil.

Det er hans idé og tanker om at skabe noget spektakulært, der nu bliver realiseret i en forening.

- I mange år var Peter ansat som førstemand i mit og Joans reklamebureau, så vi kender både ham og Gitte og ved, hvor kreativt krøllede deres hjerner er. Vi har alle fire beskæftiget os med at udvikle aktiviteter og events. Når vi opretter en forening og ikke en forretning, så er det, fordi vi også selv vil arbejde ulønnet og frivilligt. Som forening kan vi søge økonomiske midler til vores projekter, desuden er der en seriøs ordentlighed ved at lade sig registrere som forening. Samtlige sponsorkroner og entreindtægter vil blive omsat i spektakulær forundring, sammenfatter Niels-Henrik Bruun Iversen, der røber, at den første event bliver et kæmpestort sats.

Annonce

Stor event i maj

En form for totalteater i Varde, som aldrig tidligere er set. Indholdet kan de fire ikke fortælle så meget om. Endnu. Aftalerne er endnu ikke på plads, og de fire foreningsmedlemmer løber stærkt for at finde sponsorer til denne forestilling.

- Vi trænger selv til noget spektakulært. Vi vil gerne provokere, forundre og forandre. De fleste kan nævne de fem sanser. I vores optik er den sjette sans forundringssansen. Når vi lader os forundre, kan der ske magiske ting, som ændrer os en lille smule i forhold til den, vi var, inden vi lod os forundre, og det er da værd at forundres over, lyder den afsluttende bemærkning fra Gitte Røn Dalsgaard.

Første forestilling

Den første spektakulære forundringsforestilling bliver vist i Vestbanens autentiske remisehaller den 14., 15., og 16. maj 2020. Der bliver tre forestillinger, én hver dag, med plads til 70 personer til hver forestilling.

Følg med på Facebooksiden Forundringsværket.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Seje piger og seje drenge!

Annonce