Annonce
Ugeavisen Varde

Sportmaster i Varde: Vi åbner butikken kun for dig

- Hvis vi bestiller de ønskede netvarer til kunden, så er det os som butik, der får handlen. Hvis kunden selv bestiller på Sportmasters hjemmeside, så handler man ikke lokalt, siger Andreas Bligaard, der er butikschef hos Sportmaster Varde. Ønsker man at shoppe udenfor de almindelige åbningstider, skal man ringe til butikken og aftale nærmere. Foto: Malene Wonsbek
Konsekvensen af coronabekymringer har fået Sportmaster til at skræddersy en corona-service med særlige åbningstider.
Annonce

Varde: En undersøgelse foretaget af YouGov viser, at 60 procent af de adspurgte mener, det er blevet mere utrygt i disse coronatider at handle i den fysiske butik. Denne bekymring har Sportmaster kæden grebet, her hvor det snart er højsæson for gavekøb.

- Vi åbner gerne butikken før eller efter den offentlige åbningstid, så kunder kan handle alene i butikken. Det har vi faktisk tilbudt, de kunne gøre siden marts, men nu hvor vi nærmer os juleindkøbene, vil vi gerne igen gøre vores kunder opmærksomme på denne mulighed, siger butikschef Anders Bligaard og tilføjer:

- Hvis kunder handler hos Sportmaster på nettet, kommer handlen ikke os til gode. Heller ikke selvom varerne afhentes hos os. Vi ved, at mange rigtig gerne vil støtte os lokale butikker, og den særlige service vi kan tilbyde er at være fleksible på åbningstiderne, så alle kan være trygge ved at handle i forretningen. Selvom vi ikke har alle de varer, der er på hjemmesiden, så kan vi få dem hjem i løbet af en til to dage. Men man skal altså ind i vores butik og bestille de ønskede varer, ellers får vi ikke noget ud af handlen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Gode Gløgg-tips

Annonce