Annonce
Ugeavisen Varde

Steen Holm Iversen bliver løsgænger i byrådet

Steen Holm Iversen til en valgdebat på Sct. Jacobi Skole, mens han stadig var en del af LA. Arkivfoto: André Thorup
Annonce

Varde: Lørdag den 10. august meddelte det lokale byrådsmedlem Steen Holm Iversen på sin facebookprofil, at han forlader Liberal Alliance, men at han beholder sin plads i byrådet i Varde.

- Jeg har foreløbigt besluttet at blive siddende i Varde byråd. Jeg er bestemt ikke blevet mindre liberal hen over sommeren, og jeg vil stadig arbejde hårdt for et liberalt Varde, og for gennemførelse af det program som jeg blev valgt på. Det bliver fra og med i dag som løsgænger, og jeg glæder mig til at komme tilbage til byrådsarbejdet efter sommerferien, skriver han blandt andet i opslaget.

Udmeldelsen kommer efter splittelse i partiet oven på et katastrofalt folketingsvalget i juni, hvor LA gik fra 13 til fire mandater. Blandt andet blev partiets formand Anders Samuelsen ikke genvalgt.

- Jeg kan sagtens se mig selv i partiets politik. Jeg ser bare ikke mig selv repræsenteret i den tilbageværende folketingsgruppe, som sætter den daglige politiske kurs for Liberal Alliance. Det, der foregår på Christiansborg, smitter jo af på mig, forklarede Steen Holm Iversen til JydskeVestkysten i weekenden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Seje piger og seje drenge!

Annonce