Annonce
Ugeavisen Varde

Stines kæreste eje er hendes bil: - Den giver mig en stor frihed

Stine bruger megen tid hver dag i sin sorte Peugeot 208. Foto: Christine Aagaard-Kragh
Stine Blach Egegaard Nielsen fik første gang foden på egen speeder som 18-årig. Hun kunne slet ikke forestille sig, at skulle undvære en bil.
Annonce

Varde: Den frihed, der følger med den, er det, der gør bilen til 25-årige Stine Blach Egegaard Nielsens kæreste eje.

- Ja, undskyld, den er ikke engang vasket, og mine forældre ejer en vaskehal, griner Stine, der hver dag tager turen fra hjemmet i Gørding til Varde, hvor Stine arbejder som lærer på Sct. Jacobi Skole.

Det gør hun i sin sorte Peugeot 208 1,6 Blue HDI. Den er fra 2018, og Stine har købt den som spritny.

- Jeg fik min første bil, da jeg var 18 år gammel. Jeg skulle læse på seminariet i Esbjerg, og det der med at være afhængig af offentlig transport er ikke lige mig, siger Stine Blach Egegaard Nielsen, der leasede sin første bil, en Peugeot 108.

Annonce

Et godt tilbud

At det lige blev en Peugeot var udelukkende, fordi hun fik et godt tilbud.

- Jeg havde lånt min mors Mini Cooper, og den var jeg ret vild med. Men så fik jeg et billigt tilbud hos Peugeot. Jeg fornyede leasingaftalen et par gange, og så begyndte vi at regne på, at det måske var en bedre forretning for mig på længere sigt bare at købe en bil i stedet for, forklarer Stine, der valgte at opgradere fra en 108 til den sorte 208 med alskens ekstraudstyr ved samme lejlighed.


Jeg drømmer om en Mercedes. Min familie kører Mercedes, og der er en helt anden komfort i sådan en.

Stine Blach Egegaard Nielsen


En ting er, at Stine Blach Egegaard Nielsen føler en frihed ved bare at kunne sætte sig ud i bilen og køre hvorhen i verden, det skal være. En anden ting er, at hun faktisk bruger tiden i bilen på at tale med familie og venner over telefonen.

- Jeg ringer til min mor og min mormor næsten hver dag, når jeg kører hjem. Min mors mand driller mig og spørger, om min radio er i stykker, siger Stine og griner.

- Det er også i min bil, jeg får talt i telefon med mine venner. Det betyder, at jeg kun sjældent bruger tiden derhjemme på at tale i telefon, og det er faktisk meget rart, siger Stine, som en sjælden gang imellem også hører musik eller en podcast i sin bil.

Annonce

Drømmer om en Mercedes

Selvom Stine Blach Egegaard Nielsen er glad for sin sorte Peugeot, så er drømmebilen en anden.

- Jeg drømmer om en Mercedes. Min familie kører Mercedes, og der er en helt anden komfort i sådan en. Den er selvfølgelig også noget dyrere, og derfor har jeg ikke en endnu. Men der går ikke mange år, før jeg har. Så kan denne her blive en god bil nummer to, hvis man får brug for sådan en, siger Stine og afslører, at det i givet fald bliver kærestens og ikke hendes bil, der bliver solgt.

Han kører nemlig Toyota Aygo, og det er alligevel småt nok, mener Stine.

Stine Blach Egegaard Nielsen drømmer om at blive Mercedes-ejer en dag. Og der går nok ikke mange år, før drømmen er en realitet. Hun prioriterer nemlig kørekomforten højt. Foto: Christine Aagaard-Kragh

Skulle det ikke blive til en Mercedes næste gang, så bliver det nok en Mini Cooper Cabriolet.

- En sommerbil, som Stine siger med et grin.

En ting er i hvert fald sikker: Den unge lærer vil ikke undvære sin bil, og det er ikke nok, at den bare kan køre.

- Jeg bruger lang tid i den, og det kommer man nok altid til, når man bor og arbejder på disse kanter. Så skal det også være fedt at køre, siger hun.

Mit kæreste eje

Sort Peugeot 208, 1,6 Blue HDI, årgang 2018, 5-dørs.

Pris fra ny: 140.000 kroner.

Udstyret med Apple Car Play, fartpilot, sædevarme, elruder, klimaanlæg og tonede ruder.

100 HK, 33,3/l diesel.

Tilladt totalvægt: 1680 kilo.

Stine Blach Egegaard Nielsen

25 år. Uddannet skolelærer. Bor i Gørding. Arbejder på Sct. Jacobi Skole. Har en kæreste.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce