Annonce
Ugeavisen Varde

Stinne Jensen, Vink-iværksætter: Som tilflytter er netværket guld værd

- Vores vision for at skabe et sted med naturferie er noget, vi drømmer om, at vi kan leve af, når vi bliver gamle, siger 47-årige Stinne Jensen. Privatfoto
Annonce

Filsø: For små tre år siden købte Stinne Jensen og hendes mand, Kurt, det tidligere misbrugshjem Hjulsøgaard ved Filsø. Parret forlod Fjelstervang ved Herning for at realisere drømmen om at skabe et feriested midt ude i naturen. Stedet kalder de Filsø Aktiv Naturferie. De kendte ikke et øje, og som tilflyttere i helt ukendt område tager det tid at skabe et netværk. Gennem Vink har Stinne allerede skabt sig et godt netværk.

- Vi lejer ud til store grupper og henvender os primært til naturfolk, cyklister, hestefolk eller storfamilier. Min mand og jeg har mange planer, men lige nu kan vi ikke leve af vores drøm, så vi har begge arbejde ved siden af. Jeg er kok ved Titan og lærervikar på Blåvandshuk Skole. Som tilflytter er det vigtigt at få skabt sig et godt netværk så hurtigt som muligt. Det er min mand og jeg gode til, men i Vink, hvor vi kun er kvindelige iværksættere, får jeg et helt særligt input, fortæller 47-årige Stinne Jensen, der endnu er så ny i gruppen, at hun ikke helt kan huske, hvad de andre medlemmer hedder, og hvad de laver.

- Det er rart at være sammen med andre iværksættere, for vi har stor forståelse for hinandens problematikker, så vi taler sammen på en helt anden måde. Der er jo mange andre, der som jeg lever af, eller håber på at kunne leve af, en drøm, de har, siger Stinne Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Seje piger og seje drenge!

Annonce