Annonce
Ugeavisen Varde

Stor fotokonkurrence: Min coronasommer

- Vinderen får en forstørrelse på 60 x 80 centimeter, som er magen til det her. Når billedet bliver trykt på et lærred, får det er helt særligt flot udtryk, siger Hans Peder Lauridsen fra PhotoCare i Varde. Foto: Malene Wonsbek
I samarbejde med PhotoCare i Varde laver Ugeavisen en stor fotokonkurrence – hvor alle kan være med. Indsend et billede fra denne sommer og vind en megaforstørrelse af dit billede.
Annonce

Varde: Om det er ungerne, der sopper i et vandbassin i haven, en sjælden fugl i hækken, et ferieøjeblik fra udlandet – eller alle mulige andre motiver, så send de bedste til red.varde@ugeavisen.dk – måske bliver du den heldige vinder af en forstørrelse på 60 x 80 centimeter, trykt på lærred og indsat i en svæveramme.

- Det eneste kriterie for at deltage er, at du bor i Varde Kommune. Indsend så mange billeder du har lyst til. Sammen med redaktionen på Ugeavisen Varde udvælger vi det bedste foto. Konkurrencen løber indtil midten af august, fortæller Hans Peder Lauridsen, der, siden han som 10-årig vandt et Kodak Instamatic kamera i en tegnekonkurrence, har interesseret sig for fotografering.

Annonce

Zoom

Sådan deltager du

Send dine billeder til red.varde@ugeavisen.dk mærk mailen ”CORONASOMMER”. Oplys navn, by, mail og telefonnummer, så vi kan kontakte dig, hvis du bliver den heldige vinder.

Skriv et par linjer om det motiv eller de personer, der er på billedet og hvor det er taget.

For at deltage skal du være bosat i Varde kommune. (Billederne må gerne være fra hele verden). Du må indsende alle de sommerbilleder, du har lyst til. Vi forbeholder os ret til at offentliggøre dine billeder.

Konkurrencen løber fra 1. juli 2020 til mandag den 10. august klokken 08.00.

Vinderen findes af Hans Peder Lauridsen, PhotoCare i Varde og redaktionen Ugeavisen Varde. Vinderen får direkte besked.

Præmier:

Første præmie er en forstørrelse af vinderbilledet i 60 x 80 centimeter, trykt på lærred og indsat i en flyveramme. Værdi: 1120 kroner

Anden præmie er fremkaldelse af 200 papirbilleder i 10 x 15 centimeter til en værdi af 529 kroner

Tredje præmie er fremkaldelse af 100 papirbilleder i 10 x 15 centimeter til en værdi af 329 kroner

Foto tips

  1. Som udgangspunkt skal et billede være skarpt.
  2. Man kan også lege med bevægelse og uskarphed i billedet.
  3. Slip fantasien løs leg med sjove vinkler, tag samme billede fra forskellige sider.
  4. Gå eventuelt helt ned i knæhøjde når du fotograferer små børn.
  5. Tag masser af billeder af samme motiv, så der er nogle at vælge imellem, for det er så let at slette dem igen.

Hvor mange billeder Hans Peder selv har taget, har han slet ikke tal på, men det er mange tusinde. Hobby blev et levebrød, og i 33 år har han haft fotoforretningen i Varde Centret.

- Folk tager mange billeder, og mobiltelefoner tager fotos i en flot kvalitet. Det eneste område, hvor mobiler stadig er lidt bagud i forhold til et kamera er på zoomfunktionen. Hvis man vil gå helt tæt på noget, eller forstørre et udsnit af et billede, så får man en betydelig bedre kvalitet med et kamera, fortæller Hans Peder Lauridsen og tilføjer:

- Når jeg skal på ferie, tager på ture eller skal til fødselsdage, så har jeg altid mit kamera med. Men jeg tager også mange billeder med mobilen, for den har man jo altid i lommen.


Vi sælger mange kameraer især til børnefamilier, der gerne vil kunne zoome ind på deres motiv.

Hans Peder Lauridsen, PhotoCare Varde


Nok hedder emnet for denne fotokonkurrence ”Min coronasommer” – men der er ingen regler for, hvad det kan være. Det vigtigste er, at du vil dele dine minder fra denne sommer med os. Vi glæder os til at modtage dine billeder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce