Annonce
Ugeavisen Varde

For Kirsten er sundhed både job og livsstil

- Det er gået rigtig godt for Sundhedsshoppen de sidste ti år, Produkterne har hjulpet folk af med stive, ømme og slidte led samt mange andre helbredsmæssige udfordringer, siger indehaver Kirsten Bak Hansen. PR-foto
Den 1. august kan indehaver af Sundhedsshoppen i Sig, Kirsten Bak Hansen, fejre 10 års jubilæum.
Annonce

Sig: Kirsten Bak Hansen er uddannet professionsbachelor i sundhed og ernæring fra Ankerhus Seminarium i Sorø. Efter endt uddannelse har hun arbejdet 25 år i fødevareindustrien, blandt andet 12 år hos Flensted A/S i Skovlund som udviklingsleder samt 12 år hos DLG Food som produktchef, inden hun i 2010 startede som selvstændig med Sundhedsshoppen i Sig. Butikken forhandler kosttilskud og produkter, der dækker mange forskellige behov.


Jeg går meget op i at følge op og have en tæt dialog med mine kunder

Kirsten Bak Hansen


- Jeg havde selv store problemer med min lænd, ryg og brud på min fod tilbage i 2008. Året efter blev jeg præsenteret for to tyske brødre, der havde etableret firmaet "Berry En" med produktion af naturlige kosttilskud. Produkterne fik genopbygget min krop, og jeg kunne genoptage min træning, beretter Kirsten Bak Hansen, der i 2010 vandt VM på inlinner på marathon-distancen - en bedrift hun gentog  i 2018 som 60-årig.

Jeg går meget op i at følge op og have en tæt dialog med mine kunder for at sikre, at de får den rigtige vejledning, sammensætning og dosering afhængig af, hvad deres krop har brug for, understreger ti-årsjubilaren.

Jubilæumsreceptionen er grundet Covid 19 udskudt et år til søndag den 1. august 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce