Annonce
Ugeavisen Varde

Super Dæk Service i Varde ansætter rutineret dækmand

Finn Lund Petersen er blevet ansat hos Super Dæk Service i Varde. Her skal han byde ind med sine mange års erfaring med dæk og blandt andet arbejde sammen Allan Rinddal Lauridsen, som han tidligere har arbejdet sammen med gennem mange årtier. Foto: PR-foto
Finn Lund Petersen er blevet ansat hos Super Dæk Service i Varde. Her skal han byde ind med sine mange års erfaring med dæk og blandt andet arbejde sammen Allan Rinddal Lauridsen, som han tidligere har arbejdet sammen med gennem mange årtier.

Varde: Super Dæk Service i Varde er blevet en erfaren medarbejder rigere med ansættelsen af Finn Lund Petersen som værkfører med medansvar for dækområdet. Finn Lund Petersen kommer med over 30 års erfaring fra dækbranchen og skal i sin nye rolle hjælpe med alt, der har med dæk at gøre, om det er dækskifte, reparationer, rådgivning eller andet. Det oplyser Super Dæk Service i en pressemeddelelse.

- Jeg glæder mig til at blive del af en stor og meget professionel kæde som Super Dæk Service, som, jeg har indtryk af, altid har fulgt udviklingen inden for dækmarkedet meget tæt og er gode til at holde de ansatte opdaterede gennem kurser, uddannelse og mange andre spændende ting, så man altid er med på alle de nyeste ting, fortæller Finn Lund Petersen.

Kvalitet i højsædet

Afdelingsleder hos Super Dæk Service i Varde, Michael Tjørnelund, ser også frem til ansættelsen af Finn Lund Petersen, som passer godt ind i værkstedets vækstambitioner og målet om at være kundens foretrukne valg.


Vi er som to røde køer og passer rigtig godt sammen arbejdsmæssigt. Så jeg glæder mig til at arbejde med Finn igen. Så må vi se, om vi kan nå næste milepæl sammen med 40 år i dækbranchen.

Allan Rinddal Lauridsen, medarbejder, Super Dæk Service, Varde


- Finn passer perfekt til vores afdeling, fordi han har en meget stor erfaring og viden om dæk og et stort kendskab til lokalsamfundet og kunderne, hvilket er vigtigt for os, siger afdelingsleder hos Super Dæk i Varde, Michael Tjørnelund, der har ledet afdelingen i et år, men haft dæk i blodet, siden han var helt lille:

- Jeg er selv vokset op med dæk i blodet med en far, der også var dækmand hele sit arbejdsliv, og som drev Super Dæk i Måde indtil september sidste år. Så jeg glæder mig til at få endnu en dygtig dækmand ind til os, der går lige så meget op i dæk, som kollegaerne og jeg gør det hos Super Dæk. Det er vores viden om dæk og kundeservice, som vi i sidste ende også skal leve af, uddyber afdelingslederen.

Selvom Finn Lund Petersen begynder i et nyt job, kommer han dog også til at møde en gammel kending i det nye arbejde – nemlig hans tidligere kollega gennem mange år, Allan Rinddal Lauridsen. Han ser også frem til at samarbejde med Finn Lund Petersen igen:

- Vi er som to røde køer og passer rigtig godt sammen arbejdsmæssigt. Så jeg glæder mig til at arbejde med Finn igen. Så må vi se, om vi kan nå næste milepæl sammen med 40 år i dækbranchen, fortæller Allan Rinddal Lauridsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce