Annonce
Ugeavisen Varde

Sven Erik kan fejre 25 år med frivilligt ungdomsarbejde

Jeg er så glad for at arbejde med de unge. Lige nu har vi faktisk to voksne, frivillige ledere, der selv engang har været unge i klubben. Det er fantastisk, siger Sven Erik Andersen med et beskedent smil. Privatfoto
Annonce

Mejls/Orten/Tinghøj: Sven Erik Andersen har været med lige fra den dag, da MOT (red. Mejls, Orten, Tinghøj) Junior og Ungdomsklub blev oprettet. Forleden kunne både han og klubben fejre 25 års jubilæum.

- I starten og de første mange år var Asger Helth og jeg sammen om klubben. Vi havde 4H med de unge mennesker om sommeren, og i vinterperioden havde vi ungdomsklub i den gamle lærerbolig og gymnastiksal i Orten gamle skole, fortæller Sven Erik Andersen.

Også i sit professionelle virke som pedel på Mejls Friskole og som medarbejder i Ungdomsskolen, tilknyttet Krumtappen, har Sven Erik Andersen børn og unge omkring sig.

- De holder mig ung, siger han.

- Man får så meget igen, når man er sammen med de unge mennesker. Vi spiller terninger, computerspil eller pool.

Der er også et andet jubilæum. Det er nemlig præcis fem år siden, at MOT Junior og Ungdomsklub flyttede ind i deres helt egne, nye lokaler ved siden af forsamlingshuset.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce