Annonce
Det er hyggen, varmen og sødmen i gløgg, der gør Kristian K. Corell begejstret for den julede drik. Foto: Christine Aagaard-Kragh
Ugeavisen Varde

Sådan fremstiller du en ekstraordinært god gløgg til alle

En god gløgg kræver, at der er kræset for den. Den er ikke bare hældt ud af en karton. Den har fået både krydderier og kærlighed i rigelige mængder. Her får du køkkenchef Kristian K. Corells bedste gløggopskrifter. Der er både en rød, en hvid og en alkoholfri. God fornøjelse.
Annonce
  • Det er hyggen, varmen og sødmen i gløgg, der gør Kristian K. Corell begejstret for den julede drik. Foto: Christine Aagaard-Kragh
  • Ingredienserne til Kristian K. Corells alkoholfrie gløgg. Med mandariner i stedet for appelsiner og grønne rosiner i stedet for mørke. Det er den slags tvist i ingredienser, der giver en opgradering og en ny smagsoplevelse. Foto: Christine Aagaard-Kragh
  • Det er krydderierne, der giver smagen til gløggen, så vælg den med omtanke og prøv dig eventuelt frem. Og husk at anretningen også betyder noget for hele oplevelsen. Foto: Christine Aagaard-Kragh
  • Kommer man på besøg hos Kristian i december, så er der ofte gløgg i glassene i stedet for kaffe eller så meget andet. Foto: Christine Aagaard-Kragh
  • Gløgg er en drik, man kan få varmen på. Især den røde, mener Kristian. Den hvide gløgg er mere fin i smagen, hvor en rød gløgg med rom og rødvin får en helt anden bund. Den alkoholfri har alle smagene af jul med anis og vanilje og naturligvis fyld, som man kan fiske efter med skeen. Foto: Christine Aagaard-Kragh
Ugeavisen Varde

Edith er stadig på Primo - men på deltidsefterløn

Annonce
Ugeavisen Varde

Idrætstalentlinjen er en vej til sundhed og udvikling for Varde Kommunes elever

Annonce
Ugeavisen Varde

Politikerne i Varde kommune bør kæmpe for Uber-vækst

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Endelig noget alle kan være med til: Liselotte fik selv stress, nu tilbyder hun afslapnings-yoga

Ugeavisen Varde

Lisbeth har mistet sin nære veninde: - Jeg vil komme til at savne Else meget

Ugeavisen Varde

Hvad sker der på Strandhotellet i Vejers – i nattens mulm og mørke?

Ugeavisen Varde

Overraskende nyt: Derfor var der måske slet ikke brug for stor udvidelse af børnehave og vuggestue

Ugeavisen Varde

Efter 40 år er Niels Peter stadig klar til at vise kollegerne et bungyjump

Ugeavisen Varde

Varde Kommunes erhvervsindsats mangler organisering, ressourcer og kompetencer

Ugeavisen Varde

Susanne har været rundt i mange afdelinger i løbet af sine 30 år på Primo

Ugeavisen Varde

Virksomheden producerer på livet løs døgnet rundt - og det er Sanne med til at sikre

Ugeavisen Varde

I vores nordiske arv findes der mange smukke billeder: Her er et, du bør tænke over mellem violer og brændenælder

Ugeavisen Varde

Erhvervsmand er nu i spidsen for omdiskuteret flagskib: - Det gavner os alle

Ugeavisen Varde

Forældre og idrætsklubber gik i kamp for Vardes unge talenter: Derfor kan de nu ånde lettet op

Ugeavisen Varde

Vietnamesisk restaurant udvider, og første dag var en succes: - Vi havde næsten udsolgt

Annonce