Sådan fremstiller du en ekstraordinært god gløgg til alle
En god gløgg kræver, at der er kræset for den. Den er ikke bare hældt ud af en karton. Den har fået både krydderier og kærlighed i rigelige mængder. Her får du køkkenchef Kristian K. Corells bedste gløggopskrifter. Der er både en rød, en hvid og en alkoholfri. God fornøjelse.
Copy link address
Christine Aagaard Kragh CAK@jv.dk
Annonce
Det er hyggen, varmen og sødmen i gløgg, der gør Kristian K. Corell begejstret for den julede drik. Foto: Christine Aagaard-Kragh
Ingredienserne til Kristian K. Corells alkoholfrie gløgg. Med mandariner i stedet for appelsiner og grønne rosiner i stedet for mørke. Det er den slags tvist i ingredienser, der giver en opgradering og en ny smagsoplevelse. Foto: Christine Aagaard-Kragh
Det er krydderierne, der giver smagen til gløggen, så vælg den med omtanke og prøv dig eventuelt frem. Og husk at anretningen også betyder noget for hele oplevelsen. Foto: Christine Aagaard-Kragh
Kommer man på besøg hos Kristian i december, så er der ofte gløgg i glassene i stedet for kaffe eller så meget andet. Foto: Christine Aagaard-Kragh
Gløgg er en drik, man kan få varmen på. Især den røde, mener Kristian. Den hvide gløgg er mere fin i smagen, hvor en rød gløgg med rom og rødvin får en helt anden bund. Den alkoholfri har alle smagene af jul med anis og vanilje og naturligvis fyld, som man kan fiske efter med skeen. Foto: Christine Aagaard-Kragh