Annonce
Ugeavisen Varde

Sådan laver du ægte kaviar med kartoffelquenelle

Annonce
  • Kog bagekartofler uden salt i vandet. Mos den varme kartoffel groft og tilsæt 50 gram smør per 100 gram kartoffel. Smag til med hvid peber og salt. Claus bruger Læsø sydesalt og Unika-smør. Foto: Nina Møller
  • Af mosen formes et æg, på fransk quenelle. Det gøres ved hjælp af to skeer. Læg kartoffelmosægget på tallerknen og en spiseskefuld rogn på toppen. Garner med rugbrødschip og et drys urter eller karse. Foto: Nina Møller
  • Forretten kaviar på quenelle af kartoffelmos garneret med urter og rugbrødschips. Foto: Nina Møller
Ugeavisen Varde

Lokalt håndværkerfirma i stor handel: Dette kommer også med i aftalen

Annonce
Ugeavisen Varde

Dagbog fra Borgen: En lokal mand rykker ind

Annonce
Ugeavisen Varde

Joan og Marianne udgiver kort med helt særlige væsner på

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Tre kammerater har brugt bunker af timer og penge på campingplads – bare for byens skyld

Ugeavisen Varde

Fri ældresektor er et længe ventet ønske

Ugeavisen Varde

Derfor rykkede brandvæsen til butikscentrum: Der var røg i en smøge

Ugeavisen Varde

Børnene elsker ham: Maarten med uldsokkerne vinder fornem pris

Ugeavisen Varde

Edith er stadig på Primo - men på deltidsefterløn

Ugeavisen Varde

Idrætstalentlinjen er en vej til sundhed og udvikling for Varde Kommunes elever

Ugeavisen Varde

Politikerne i Varde kommune bør kæmpe for Uber-vækst

Ugeavisen Varde

Lisbeth har mistet sin nære veninde: - Jeg vil komme til at savne Else meget

Ugeavisen Varde

Tre dages intensiv konkurrence kulminerede med en medalje: Camilla er den bedste til sit fag

Ugeavisen Varde

Se de mange billeder fra galla her: Unge mennesker i jakkesæt og kjoler - og fede biler

Annonce