Annonce
Ugeavisen Varde

Tessa har børnegigt: Elcyklen giver frihed

12-årige Tessa Nygård Nielsen kan nu selv administrere energiforbruget på sin elcykel, og det betyder, at hun trods sin børnegigt kan holde til at lege med kammeraterne nu. PR-foto
Annonce

Varde: 12-årige Tessa Nygård Nielsen har børnegigt, og i mange år oplevede hun ekstrem træthed ved selv den mindste fysiske aktivitet. Det betød blandt andet, at hun i frikvarterene sad alene og stille for ikke at bruge unødig energi.

Nu har hun fået en elcykel, så Tessa nu på trods af sin børnegigt kan komme nemt og smertefrit omkring, og derfor har hun nemmere ved at finde overskuddet til at at løbe med kammeraterne ud i frikvartererne.

- Jeg har mange flere kræfter til hverdagen og meget mere energi, efter jeg har fået min Gazelle (elcykel, red.). Og det er mega fedt, at jeg kan være med til alt dét, mine kammerater laver, i stedet for bare at sidde inde i klassen, siger Tessa i en pressemeddelelse.

Gennem årene har hun prøvet mange ting, som skulle give hende mere energi. Blandt andet en minicrosser, men her oplevede Tessa, at folk stirrede.

- Folk kigger ikke så meget på mig, når jeg kører på elcyklen. Jeg føler mig helt normal nu, fortæller Tessa.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce