Annonce
Ugeavisen Varde

Thomas og Sisse Ingeberg overtager lokal grillbar

Thomas og Sisse Ingeberg indrømmer gerne, at de bruger mange timer på forretningerne, men de synes, det er spændende. Deres ældste datter, 19-årige Sophie, tager et sabbatår og bliver sammen med en nyansat daglig leder af Boulevardgrillen. Foto: Malene Wonsbek
Omsætningen i 2019 er eksploderet, og det har givet familien Ingeberg fra Varde energi til endnu en opgave. De overtager Boulevardgrillen på Nordre Boulevard i Varde.
Annonce

Varde: Man skal turde gribe mulighederne, når de viser sig. Det er årsagen til, at Sisse Ingeberg den 15. februar 2020 overtager Boulevardgrillen.

Da Sisse for tre år siden åbnede Ellas Coffee Shop i Kræmmergade var det faktisk for at få et pusterum i hverdagen. Dengang forlod hun et job som behandlingskoordinator inden for misbrugsbehandling i Esbjerg Kommune. Kaffebaren var en sjov idé. En idé, der nu er blevet til en livsstil og et levebrød.

- Vi var jo helt grønne indenfor restaurationsbranchen, og det er vi på mange måder stadig, men det går ret godt. Efter vi flyttede herned i Vestergade, er omsætningen nærmest eksploderet. Folk har lyst til at gå på café, de hygger sig her hos os, og det er vi ret glade for, siger Sisse Ingeberg, der tildeler sit personale en stor del af æren for succesen.

Historik

  • Den 1. december 2016 åbnede Sisse Ingeberg Ellas Coffee Shop i Kræmmergade.
  • Den 17. januar 2019 flyttede Ellas Coffee Shop til ny adresse i Vestergade.
  • Den 7. marts 2019 åbnede Ellas Pølsebod på Torvet.
  • Den 15. februar 2020 overtager Sisse Ingeberg Boulevardgrillen på Nordre Boulevard i Varde.
Annonce

Sunde muligheder

- Vi er et team på 13 ansatte, der får vagtplanerne til at gå op. Vi har sjældent sygemeldinger og pigerne tager ansvar, som var det deres egen butik. Thomas fungerer som vicevært, jeg er lidt over det hele og er den, der klatrer op i stigen for at få overblikket, siger Sisse Ingeberg, der af kunder fik at vide, at forpagtningen af Boulevardgrillen var en mulighed.

Derfor var hun lidt forberedt, da grillbarens ejer i november ringede for at høre, om hun var interesseret i endnu en aktivitet.

- Det er Flemming Schantz, der både ejer grillbaren på Nordre Boulevard og butikken her. Derfor ringede han til os. Thomas og jeg havde lige vendt det som en mulighed og besluttet, at det var en chance, vi ikke kunne sige nej til, forklarer hun og tilføjer:

- Det bliver vores 19-årige datter, Sophie, der sammen med en nyansat kommer til at bestyre grillbaren. Sophie blev student i sommer, og hun tager et sabbatår. Vi ændrer ikke ved konceptet i Boulevardgrillen, der har en trofast kundekreds, men vi supplerer nok menukortet med sunde muligheder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

25 års jubilæum

Annonce