Annonce
Ugeavisen Varde

Tidligere Legoland-chef skal stå i spidsen for Esmark i Henne Strand

Jens-Jacob Dall Vig tiltrådte den 1. marts som chef for Esmarks lokalkontor i Henne Strand. PR-foto

Henne Strand/Gesten: Esmark Feriehusudlejning har hyret en af Legolands chefer til at stå i spidsen for det nye lokalkontor i Henne Strand, der åbner til juni. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Jens-Jacob Dall Vig har de seneste fire år haft ansvaret for de mange forlystelser i Legoland i Billund.

Fremover skal han stå i spidsen for Esmark Feriehusudlejnings nye lokalkontor i Henne Strand, hvor Esmark forventer stor vækst i de kommende år.

Annonce

- Jeg er stolt af at blive en del af Esmark og af skulle stå i spidsen for det nye kontor i Henne Strand. Det er et fantastisk område, som jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af, siger Jens-Jacob Dall Vig.

Jens-Jacob Dall Vig er født og opvokset i landsbyen Bække, som ligger 30 kilometer vest for Kolding. Han bor i dag i Gesten ved Vejen med sin kone Louise og deres tre børn.

Han er oprindelig uddannet sergent og oversergent i Forsvaret, hvor han som ganske ung fik ansvaret for uddannelsen af de danske soldater i både Hæren, Søværnet og Flyvevåbenet i brugen af lette håndvåben.

Siden skiftede han til en stilling hos Legoland i Billund, hvor han først havde ansvaret for, at rutsjebanerne og de øvrige forlystelser levede op til de mange regler for sikkerhed, og hvor han efterfølgende fik det samlede ansvar for de mange forlystelser i Legoland.

Jens-Jacob Dall Vig havde første arbejdsdag hos Esmark den 1. marts, og han har brugt de første to måneder på at lære virksomheden at kende, så han er klar til at tage over i Henne Strand, når Esmark åbner sit nye kontor i midten af juni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Ro på

Annonce