Annonce
Ugeavisen Varde

Tidsbestilling på borgerservice bliver permanent

Blandt andet jobcenter og borgerservice holder til på Borgercenter Varde. Fremover skal man bestille tid, hvis man skal have hjælp til eksempelvis et nyt pas. Arkivfoto
Annonce

Varde Kommune: Under corona blev der indført tidsbestilling på borgerservice for blandt andet at undgå, at folk stod tæt og ventede på, at det blev deres tur.

Erfaringerne er så gode, at politikerne nu har godkendt, at tidsbestilling bliver permanent.

- Det vil vi fortsætte med, men vi er også kommet med en klar melding om, at det skal være sådan, at hvis man er usikker på systemet, så skal man altid kunne tage en telefon og bestille en tid. Man skal ikke være totalt afhængig af at have en computer for at bestille tid, siger borgmester Erik Buhl (V).

Erfaringen er, at næsten alle kan få en tid samme dag, og ellers har det været senest dagen efter. Ifølge en sagsfremstilling har især børnefamilier været glade for at vide præcis, hvornår de har en tid i stedet for at vente i en længere kø.

Borgerservice kører også ud til biblioteker i omegnsbyerne, og her foregår tidsbestillingen kun over telefon. Der er også opsat postkasser til aflevering af regninger til godtgørelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce