Annonce
Ugeavisen Varde

Tina blev selvstændig med Lé Hof og Lé Mosch - nu er hendes mand med om bord

Tina og Peter Hofmann er gift og har to børn, nu er han også begyndt at arbejde i Lé Mosch og Lé Hof - to virksomheder hun har grundlagt. Foto: Karina Øhlenschlæger
Siden 2015 har Tina Hofmann være selvstændig med Lé Hof, i 2017 kom Lé Mosch til. Nu er hendes mand en del af firmaet, som har tre andre ansatte.
Annonce

Varde: Hårbøjler, hårklemmer, kimonoer, smykker og andet pynt henvendt til kvinder. Peter Hofmann er kommet ind i en ny verden, siden han i september skiftede sit job som sælger ved Bestseller ud med at blive sælger med mere i Lé Hof og Lé Mosch - to virksomheder, der er grundlagt af hans kone Tina Hofmann.

- Jeg har arbejdet ved Bestseller i 14 år, og jeg var sindssyg glad for at være der. Det var ikke en let beslutning, siger Peter Hofmann.

Tanken, om at han skulle blive en del af sin kones virksomhed, der er vokset eksplosivt de seneste par år, har ulmet et stykke tid.

- Det har altid været en drøm, at vi kunne gøre nogle ting sammen, siger han og tilføjer:

- Man får ikke større mulighed for at være med til at udvikle nogle ting.

- Vi er begge sådan nogle typer, der siger "Lad os hoppe ud i det og se, hvad der sker". Enten går det godt, eller også bliver man klogere.

Peter Hofmann om at drive virksomhed sammen med sin kone

Annonce

Parløb

For Tina og Peter Hofmann har det været helt naturligt, at de både skulle danne par privat og på arbejde.

- Det har jeg ikke gjort mig så mange tanker om. Vi mødte hinanden på Bestseller. Vi var tætte kolleger i ni år, så vi er afklarede med, hvad vi er gode og dårlige til, siger Peter Hofmann.

Netop det, er også en af grundene til, at han nu er med i virksomheden.

- Jeg er sælger og skal stå for tal-delen. Både min konw og Maria (Lindgaard red.) er dygtige visuelt og har kreativiteten. Hvis man giver dem tid til det, de er gode til, er meget vundet, tror jeg, siger Peter Hofmann.

En ting, han har opdaget, er, at i en lille virksomhed, tager det lidt længere tid at løse nogle opgaver, fordi der ikke lige en medarbejder, der er ekspert.

Annonce

Cykler i skole

Også Tina Hofmann er glad for, at Peter nu er del af holdet, der også tæller tre andre ansatte.

- Det er dejligt, så kan jeg få lidt struktur på min hverdag, fordi jeg kan sende nogle opgaver videre til ham, siger hun og tilføjer:

- Jeg har aldrig været bange for, at det ikke skulle fungere.

De glæder sig også begge over, at det giver mere fleksibilitet i familielivet, at Peter ikke skal bruge lang tid på transport. De har sammen to drenge på fem og otte år.

- Jeg kan cykle med ungerne i skole, og cykle på arbejde bagefter, siger Peter Hofmann.

Lé Hof og Lé Mosch

Tina Hofmann grundlagde Lé Hof, mens hun var på barsel med sin anden søn. Hun købte en symaskine og begyndte at sy babyudstyr. I dag syer hun ikke selv de ting, der er webshoppen på lehof.dk

I 2015 blev hun selvstændig på fuld tid med Lé Hof.

I marts 2018 adskilte hun accessories, smykker og hårpynt til voksne fra i et andet firma lemosch.com. I dag udgør Lé Mosch langt størstedelen af aktiviteterne.

Tina Hofmann og de andre ansatte står bag designet af de fleste af produkterne, mens andre er købt hjem fra blandt andet Marokko og Nepal.

Peter Hofmann har fået en anden forståelse for arbejdsgangen i det lille firma, efter han selv er begyndt at arbejde der. Foto: Karina Øhlenschlæger
Firkløveret, der for tiden udgør Lé Mosch og Lé Hof - fra venstre Nina thomsen, Tina Hofmann, Peter Hofmann og Maria Lindgaard - en femte medarbejder er på barsel. Foto: Karina Øhlenschlæger
Tina og Peter Hofmann havde ingen betænkeligheder ved at arbejde sammen - de mødte hinanden på jobbet i Bestseller, hvor de arbejde sammen i 9-10 år, indtil Tina blev selvstændig. Foto: Karina Øhlenschlæger
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Seje piger og seje drenge!

Annonce