Annonce
Ugeavisen Varde

Tirpitz er kandidat til at vinde Oplevelsesprisen 2020

Tirpitz er nomineret til Oplevelsesprisen 2020, der uddeles af DuGlemmerDetAldrig. PR-foto: Rasmus Bendix/Provarde
Oplevelsesprisen 2020 er i gang, og Tirpitz er kandidat til at vinde den eftertragtede pris. En pris, der hylder oplevelserne i Danmark for deres arbejde - specielt i en tid hvor mange oplevelser har måttet nytænke sig selv.
Annonce

Blåvand: Den seneste tid er nomineringerne til Oplevelsesprisen 2020 rullet ind hos virksomheden DuGlemmerDetAldrig / TrueStory.

Det er en pris, der er genopstået i 2020 for at sprede anerkendelse og interesse for de mange fantastiske oplevelser, der er i Danmark. I nomineringsrunden blev 44 nomineret i kategorien "Bedste historiske og kulturelle oplevelse," hvorefter otte udvalgte oplevelser nu skal kæmpe om Oplevelsesprisen 2020, og her er Tirpitz iblandt. Det oplyser DuGlemmerDetAldrig i en pressemeddelelse.


Vi har valgt at lade oplevelsesprisen genopstå i 2020. Det har været et år, hvor danskerne har holdt sommerferie i Danmark. De har altså været ude og opleve deres eget land på ny.

Morten Kusk, DuGlemmerDetAldrig


- Tirpitz formidler historie på en medrivende måde, der skaber nysgerrighed og mindeværdige oplevelser for store og små.

Sådan har det lydt blandt de mange nomineringer af Tirpitz.

Nær Blåvand finder man det imponerende og arkitektoniske museum, der er bygget op omkring den gamle Tirpitz-bunker fra Anden Verdenskrig. Det populære museum gør brug af håndholdte lydenheder, så de besøgende kan lytte til historien. Tirpitz kan rumme fem udstillinger – både faste og særudstillinger.

2020 har været et år, hvor oplevelsesindustrien har været hårdt ramt. Det har betydet, at mange har måttet nytænke sig selv og skabe oplevelser på nye, kreative måder. Det, mener virksomhederne bag oplevelsesprisen, fortjener ekstra hæder til oplevelserne rundt om i landet.

- Vi har valgt at lade oplevelsesprisen genopstå i 2020. Det har været et år, hvor danskerne har holdt sommerferie i Danmark. De har altså været ude og opleve deres eget land på ny, udtaler Morten Kusk fra DuGlemmerDetAldrig og TrueStory’s marketingafdeling i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce