Annonce
Læserbrev

Trafikafvikling. Hvad blev der af de oplagte muligheder ved Frelloskolen?

Annonce

Læserbrev: I den 65 sider lange rapport fra Cowi ærgres jeg over, at man ikke har medtaget muligheden for:

1) At øge bredden på cykelstien på Nordre Boulevard - syd for Tennisbanerne og lave en indkørsel ned af Dalgasvej, hvor der i dag er træer og Dalgasvej (asfalt).

2) At stien nord for tennisbanerne ikke rykkes længere over mod Wellnessafdelingen (IFV) - nu da stien skal være der.

Begrundelsen er oversigtsmulighederne, men hvis man inddrager den kommunale grund ved Dalgasvej og således flader stien mere ud, bliver oversigten bedre.

3) At sætte den gamle ”gangsti under vejen ved Isbjergmøllevej” i spil.

Havde man politisk bedt om at medtage disse tanker/ideer, havde rapporten været anderledes, og måske havde skolevejen været endnu mere sikker.

Samtidig havde vi tilgodeset tennisforeningens ønske om fortsat at have et naturligt læhegn og have deres egen oase.

Det er fair, at man politisk har et katalog/en analyse, som anviser forbedringer og tiltag for samlet 22 mill. Heraf vælges løsninger for i alt 9.730.000 kr. ud af de 10,4 millioner, der er afsat.

Vi er dog enige om at sikre gode forhold for skolebørn på cykel og til fods, således børnene i højere grad bliver selvtransporterende til/fra skole.

Hvis skolebørn i højere grad transporterer sig selv i skole frem for at blive kørt i bil, falder trafikken på vejnettet og deraf følger bedre fremkommelighed for den øvrige trafik, samt mindre luftforurening m.v.

Tom Arnt Thorup. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce