Annonce
En god pålægssalat skal indeholde alle smagselementer - både noget surt, sødt, salt, bittert og umami. Derudover skal det fede og cremede gerne have modspil fra noget bid, teksttur eller knas, lyder rådet. Arkivfoto: Linda Kastrup/Ritzau Scanpix
Ugeavisen Varde

Tre hjemmerørte pålægssalater tager kegler på julebordet

En god pålægssalat er ligesom en god gryderet: Den udgør en færdig helhed i sig selv. Læs her, hvad du oplagt kan lave til julebordet.
Annonce
  • Juleborde, Borddækning
    En god pålægssalat skal indeholde alle smagselementer - både noget surt, sødt, salt, bittert og umami. Derudover skal det fede og cremede gerne have modspil fra noget bid, teksttur eller knas, lyder rådet. Arkivfoto: Linda Kastrup/Ritzau Scanpix
Ugeavisen Varde

Dagbog fra Borgen: En lokal mand rykker ind

Annonce
Ugeavisen Varde

Joan og Marianne udgiver kort med helt særlige væsner på

Annonce
Ugeavisen Varde

Fri ældresektor er et længe ventet ønske

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Tre kammerater har brugt bunker af timer og penge på campingplads – bare for byens skyld

Ugeavisen Varde

Derfor rykkede brandvæsen til butikscentrum: Der var røg i en smøge

Ugeavisen Varde

Edith er stadig på Primo - men på deltidsefterløn

Ugeavisen Varde

Børnene elsker ham: Maarten med uldsokkerne vinder fornem pris

Ugeavisen Varde

Idrætstalentlinjen er en vej til sundhed og udvikling for Varde Kommunes elever

Ugeavisen Varde

Politikerne i Varde kommune bør kæmpe for Uber-vækst

Ugeavisen Varde

Lisbeth har mistet sin nære veninde: - Jeg vil komme til at savne Else meget

Ugeavisen Varde

Hvad sker der på Strandhotellet i Vejers – i nattens mulm og mørke?

Ugeavisen Varde

Tre dages intensiv konkurrence kulminerede med en medalje: Camilla er den bedste til sit fag

Ugeavisen Varde

Se de mange billeder fra galla her: Unge mennesker i jakkesæt og kjoler - og fede biler

Annonce