Annonce
Ugeavisen Varde

Udlejningsbureauerne i Blåvand inviterer til julefest

Selv byens vinterbelysning med de mange fyrtårne har trukket nissehatten godt ned over toppen, for det kan godt blive koldt helt ude vest på. PR-foto
Der er gaveregn for mange tusinde kroner og glad julestemning i Blåvand. Årets julefest er sponsoreret af byens sommerhusbureauer.
Annonce

Blåvand: Der er optræk til en helt særlig julestemning i Danmarks vestligste by, hvor både julemanden, Ballonmanden, Hot'N'Tot Nisserne, Hønsene, Spillemændene og Tryllestøv underholder med hver deres. Lørdag den 7. december er nemlig en helt særlig dag i Blåvand.

- Det er tredje år i træk, at alle feriehusudlejningsbureauer i Blåvand går sammen om et stort julearrangement, og det er der flere grunde til, siger en af julefestens tovholdere Rie Duus fra Admiral Strand Feriehuse.

- På denne dag har alle vi bureauer aftalt, at vi hver især inviterer vore sommerhusejere på besøg. Når vi på forskelligvis har sagt god jul og godt nytår til dem, er det meningen, at de kan nyde en underholdende juledag i Blåvand. Det er selvfølgelig et offentligt arrangement, hvor alle er velkommen, understreger Rie Duus.

Der er både skattejagt, musik og underholdning i Blåvand den 7. december. Privat arkivfoto fra sidste års julefest i Blåvand
Annonce

Flere events

I flere år har sommerhusbureauerne talt om at lave events i byen. Det begyndte med julearrangementet, men håbet er, at det udvikler sig til også at omfatte et påskearrangement og måske en event i forbindelse med halloween.

- Med vores initiativ håber vi på at kunne inspirere det øvrige erhvervsliv i Blåvand til at tænke i underholdning og særlige oplevelser. Det er vigtigt, at vi hele tiden gør os attraktive for turisterne og giver dem en rigtig god oplevelse, så de har lyst til at komme igen, siger Rie Duus, der gerne ser, at rigtig mange finder vej til Blåvand.

Konkurrencer og underholdningen foregår i tidsrummet fra klokken 12-16 lørdag den 7. december.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce