Annonce
Ugeavisen Varde

Udstykninger i Mejls og Næsbjerg er snart fuldt besatte

Området ved Møllekrogen i Næsbjerg har gode gå- og cykelstier til skole og fritidsaktiviteter med mere. PR-foto.
Annonce

Mejls/Næsbjerg: De sidste byggegrunde på de næsten færdigudbyggede udstykninger i Mejls og Næsbjerg er nu til salg. Der er flere fordele ved at være blandt de sidst ankomne husbyggere, påpeger ejendomsmægler Helge Larsen fra Estate Varde.

De sidste grunde på de populære udstykninger i Mejls og Næsbjerg kan nu erhverves til priser på henholdsvis 298.000 kroner for en grund på 5000 kvadratmeter blandt andre storparceller på Skjerninggårdvej i Mejls og 475.000 kroner for en grund på 1238 kvadratmeter på Møllekrogen i Næsbjerg. Begge byer har gode vilkår for børnefamilier i forhold til skoler, institutioner, foreningsliv, indkøb og frem for alt masser af skøn natur.

- Vælger du at købe en af de aktuelle byggegrunde, slipper du for at skulle bo op til flere år omgivet af tomme grunde og byggepladser. I stedet får du naboer og opvoksede hække og haver, fastslår Helge Larsen, ejendomsmægler ved Estate Varde, Helge Larsen.

Han påpeger samtidig, at de historisk lave renter selvfølgelig også er med til at gøre det fordelagtigt at kaste sig ud i nybyggeri og få et hus, der opfylder familiens specifikke behov.

Estate Varde Helge Larsen har også nogle af de sidste grunde på Lunddalsvej i Varde til salg. Vil du bygge her, nær Varde Ådal og Arnbjergparken, skal du betale 895.000 kroner for en grund på 1006 kvadratmeter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce