Annonce
Ugeavisen Varde

Ugeavisen Varde flytter dag

Journalisterne Malene Wonsbek og Christine Aagaard-Kragh er klar til at præsentere Ugeavisen Varde om onsdagen i stedet. Foto: Dorthe Knudsen
Annonce

Varde Kommune: Ugeavisen Varde flytter udgivelsesdag. Fra nu udkommer din ugeavis hver onsdag i stedet, og så står de friske bude klar til at levere Ugeavisen Varde hurtigst muligt til dig.

Det er en lang tradition med ugeavisen på en tirsdag, der nu rykker rundt. Det skal vi lige have vænnet os til her på redaktionen. Så det forventer vi også, at I som læsere skal vænne jer til.

Journalisterne Malene Wonsbek og Christine Aagaard-Kragh og jeg glæder os over at kunne levere artiklerne til jer tættere op til weekenden, men derudover holder vi fast i den ugeavis, I kender. Hver uge kan I stadig læse Ugens Klumme, Ugens Portræt, Ugens Satsning om et spændende emne, boligartikler, nyheder fra handelslivet og rundt i kommunen - plus meget mere.

Vores bude er ude med mange ugeaviser, og de har stadig to dage til at klare arbejdet - det bliver fremover onsdag og torsdag, de omdeler. Hvis der er noget, du ikke kan vente med at læse, så finder du Ugeavisen Varde online hver onsdag morgen på ugeavisen-varde.dk, ligesom vi opdaterer på hjemmesiden i løbet af ugen samt på Facebook.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce