Annonce
Ugeavisen Varde

Ugens klumme: Det glade fællesskab

Linda Uhre Langvad Afdelingsleder Samstyrken vardeklumme@ugeavisen.dk
Annonce

Sportsfester og havefester rundt omkring i de små byer er i fuld gang. Her, som i alle andre foretagender, så som arbejdspladser, handler det om fællesskaber og om at skabe oplevelser og erfaringer sammen. Dog kan det gode fællesskab være svært at fastholde på en arbejdsplads med indskrumpning på økonomien og evige forandringer i kølvandet. Tænk, hvis man kunne overføre den lokale stemning fra en teltfest derude i oplandet til en ganske almindelig hverdag herinde på arbejdspladsen. Musikken spiller op, og bandet lykkes med at forløse "Mr. Swing King". Frontfiguren råber ud over forsamlingen "Vi skal ha gang i den! Så vi synger alle sammen: Må man tage hunden med sig ind i himlen…." "Neeej den gider vi ikke, den har vi sunget før" råber forsamlingen tilbage. Frontfiguren griner lidt og tænker sit: "Det skal nok lykkes. De ved det bare ikke endnu. He he".

Og ganske rigtig en time senere står vi alle på stolene og skråler omkvædet til "Himmelhunden", og som om det ikke er nok, så fortsætter vi med "Ølhundenglammer" og endnu værre, så kører vi også lige trillebør med hinanden på dansegulvet.

Sikke mange personlige grænser vi overskrider den aften og nat, bare fordi der er en frontfigur og et stærkt band, der for alt i verden vil spille os i godt humør. Vi skråler videre "I en lille båd, der gynger…". Ja, her er vi alle i samme båd. Vi er glade sammen. Vi har en fest til den lyse morgen, for det gode humør kan ingen tage fra os, og allerbedst er de mange vanvittige, fjollede og grænseoverskridende ting vi gjorde sammen, som giver anledning til mange gode grin i fremtiden.

Vi bruger mange timer på arbejdspladsen sammen med vores kollegaer, og arbejdsglæde burde stå lige så højt på agendaen som den glæde, vi skaber i vores frie tid. I en perfekt verden i alt fald. Så derfor til næste personalemøde og med en teltfest i mente, vil jeg foreslå, at vi starter med at lade vores humør køre rundt i guldkaret til glæde for os selv og fællesskabet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

25 års jubilæum

Annonce