Annonce
Ugeavisen Varde

Ugens tanker: Hav den bedste jul af alle

Lokalredaktør Dorthe Knudsen ønsker glædelig jul. Grafik: Lean Poulsen Frosch
Annonce

Så er julemusene også på plads hjemme hos mig. Mor og far-mus og to museunger. De sidder oppe på sofaryggen, ligesom de plejer. De kom først på plads i søndags, for to julekasser havde gemt sig på loftet i første pyntnings-omgang.

Anden pyntning skabte lige så stor glæde. Både hos mor og mindste-datter. Nu er de på plads, så nu kan det godt blive jul.

Jeg håber også, at din julestemning er landet godt i år på trods af alt muligt. (Jeg har besluttet, at jeg ikke vil skrive c-ordet i denne julehilsen, for dét ord har vi simpelthen hørt for mange gange her i 2020. )

Her på Ugeavisen Varde er julestemningen også god. Vores udsigt her i mørket på 1. sal er lige ud til Torvet og det store juletræ med lys i. Det minder hele tiden om både Varde Handels store satsning på julelys i år og vores konkurrence om at gå julelys-amok. Begge dele, synes jeg, har bidraget rigtig godt til den gode julestemning.

Og så er præst Morten Thaysen i øvrigt enig i det med julelysene. De har en helt speciel betydning, som du kan læse om i hans klumme.


Jeg har besluttet, at jeg ikke vil skrive c-ordet i denne julehilsen, for dét ord har vi simpelthen hørt for mange gange her i 2020.

Dorthe Knudsen, lokalredaktør


Hans-Christian Damm Obel fra Din Forsyning spreder også god julestemning, for jeg er en af dem, der troligt har sorteret gavepapir og gavebånd fra hinanden. Det er da en god julenyhed, at det er spild af tid og endda forkert sortering, så i år kommer det fluks og hurtigt i den samme plastiksæk. Den og andre gode råd til affaldssortering i julen kan du læse i denne udgave af Ugeavisen Varde.

Hvis ikke julestemningen har indfundet sig i din stue endnu, så vil jeg foreslå dig at starte vandrestøvlerne, hvis du bor i en ok-afstand til Alslev, og ellers dreje nøglen i bilen. Tast Marsvej, Alslev, ind på telefonen og sæt dig så tilbage og glæd dig. Her bor nemlig Jonas Nielsen og familie, og så bor der ikke mindst en helt række julefigurer og flere tons julestemning i form af lys og hyggeligheder. Det kan godt være, at strømregningen er 1500 kroner dyrere i december, men hvad gør det, når man bliver i SÅ god stemning af udsmykningerne?

Du ønskes en rigtig glædelig jul.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Winnie trodser corona og har åbnet sin drøm om spisestedet Biizar på Ndr. Boulevard i Varde

Annonce