Annonce
Ugeavisen Varde

Ugens tanker: Så kan 2021 bare komme an

Lokalredaktør Dorthe Knudsen
Annonce

Har du strips og gaffatape, så kan du klare de fleste udfordringer - sådan af fysisk og gå i stykker-udfordringstypen.

Har du flag og godt humør, går det langt bedre med problemer og mystiskheder af de mere tænksomme og hovedbruds-agtige slags.

Og med baggrund i året, der er gået, tænker jeg også, at en hjelm må være på sin plads. Nu har vi prøvet mundbind og sprit.

Endelig og ikke at forglemme: Tag altid seje briller med - både til ballade og til sol!

Jeg tænker faktisk, at 2021 skal blive året, hvor jeg ser tingene rigtig klart. Sådan skarpt og i lidt større perspektiv.

Det er selvfølgelig ikke på grund af alder - man er vel 28 år for evigt - men mere på grund af klarsynetheden, perspektivet og det intellektuelle look, at 2021 (nok hen på slutningen af året) skal blive året, hvor jeg får briller. Og lige nu kan jeg ikke huske, og nægter i øvrigt at tjekke, om jeg har haft den ambition for et år siden.


Så hvis du ser en muldvarp i poster-size og med sikkerhedshjelm på hovedet gå forvirret rundt i 2021 med gaffa og strips i den ene hånd og ballade i den anden - så ved du, det er mig.

Lokalredaktør Dorthe Knudsen


Tilbage til sagen: Nu har jeg lige googlet et par gange eller flere. Bare for at blive bekræftet i brille-sejheden. Kvinder er brille-forfængelige, så det bliver et tjek på det modsatte køn: "Kendte mænd med briller". "George Clooney" og "Jakob Stegelmann" fra Troldspejlet. Plus skuespiller "Matthew McConaughey". (Ham skal man altid have med på google-listen.)

Sidstnævnte kan findes med briller. Og stadig i en nydelig udgave. Men hvad sker der for Jakob Stegelmann og Morgan Freemann i øvrigt? Skal jeg virkelig have briller før Morgan Freemann?

På den hjemlige front er brillekampen nærværende. Både i søskendeflokken - hvor jeg i øvrigt fører - ikke at jeg går op i den slags, selvfølgelig. (Mindstebror tæller ikke med. Han er fra 1998 - en helt anden generation jo.)

Og så afventer jeg kæreste-brillekøb. Overvejede, om han skulle have et par i julegave, men der viste jeg mig heldigvis fra min flinke side.

Så hvis du ser en muldvarp i poster-size og med sikkerhedshjelm på hovedet gå forvirret rundt i 2021 med gaffa og strips i den ene hånd og ballade i den anden - så ved du, det er mig, der endnu ikke har fået mig taget sammen til at blive en del af den seje brille-bande.

Et rigtig godt og klarsynet nytår til dig og dine.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Winnie trodser corona og har åbnet sin drøm om spisestedet Biizar på Ndr. Boulevard i Varde

Annonce