Annonce
Ugeavisen Varde

Ugens vinder af sommerspilskonkurrencen er vild med Shrek the Musical

Shrek the Musical, der blev opført I 2015, blev set af 28.184 publikummer. PR-foto Line Tausen
1000 TAK til alle jer der, både på mail og med imponerende mange breve afleveret i postkassen, har deltaget i ugens sommerspilskonkurrence. Vi håber, I har lyst til at gætte videre i denne uge.

Varde: 37-årige Camilla Bossen fra Varde blev den heldige vinder af Sommerspils-konkurrencen med tallet 5. Det er nemlig syleder, Agnethe Vestergård Pedersens vurdering, at man sagens ville kunne betrække fem sofaer med det stof, der er anvendt til hundekostumerne.


Hvis jeg kunne ønske mig et sommerspil, så måtte det meget gerne være noget Disney. Jeg var i Fredericia Teater for at se "Havfruen" - det var helt fantastisk.

Camilla Bossen, vinder af Sommerspilskonkurrencen uge 22


Annonce

- Jeg er vild med sommerspil og har endnu ikke købt billet til i år. Jeg er total Disney-fan, så det bedste sommerspil, jeg har set i Varde, var Shrek the Musical. Vi skal selvfølgelig have købt billetter. Normalt plejer bedstefar at passe børn, mens min kæreste, min svigerinde, svigermor og jeg tager til sommerspil. Men nu er vores børn blevet seks og otte år, og så er det vist på tide, at de også kommer med. Og H.C. Andersen ham kender de jo, siger Camilla Bossen, der glæder sig til hygge på Friluftsscenen. Hun tilføjer:

- Jeg elsker den måde, hvorpå familier laver deres egen lille camp med havehynder, tæpper, snolder, kaffe og kage. Det er bare vildt hyggeligt. Og jeg glæder mig til at se Fyrtøjet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Maren sagde sit faste lærerjob op for at blive kunstner på fuld tid: - Jeg kniber mig selv i armen – er det virkelig sandt?

Ugeavisen Varde

Ro på

Annonce