Annonce
Ugeavisen Varde

Succesrig ejendomsmægler deler ud: Chokolade og portvin til Gerda og alle de andre på plejehjemmene

Gerda Lydia Jensen fra plejehjemmet Lyngparken i Varde siger tak for julegave til Poul Erik Bech og fonden. Arkivfoto: Martin Ravn/Privatfoto
Med et stort hjerte for de ældre, der må tilbringe julen på plejehjem og ældrecentre, sender Poul Erik Bech Fonden en helt særlig hilsen.
Annonce

Kommunen: En god flaske portvin, dertil 2,9 kilo fyldte chokolader og en personlig julehilsen fra Jane, Michael, Poul Erik Bech og den øvrige bestyrelse i Poul Erik Bech Fonden – det er den overraskelse, der netop nu er blevet uddelt til samtlige af Varde Kommunes beboere på plejehjem og ældrecentre.

- Mange grupper har haft det svært under coronaen, og nogle af dem, der har været særlig hårdt ramt, er beboerne på plejehjemmene. De har fået deres sociale kontakt begrænset rigtig meget. Det ikke at kunne omgås sine kære, er nok det allersværeste i denne tid. Derfor drøftede vi, om vi kunne bidrage med et lille lys i dagligdagen, fortæller Poul Erik Bech.

På vegne af Poul Erik Bech Fonden pakkede Casper Rosendahl fra Varde Garten og Henrik Mortensen fra Renovera bil og trailer med de mange kasser. De brugte tre dage på at køre julegaverne ud til kommunens 14 plejehjem og ældrecentre. Foto: Malene Wonsbek
Teamchef i Lyngparken, Rikke Bruun Riis, blev helt overrasket og utrolig glad, da Casper Rosendahl på vegne af Poul Erik Bech Fonden pludselig ringede på døren med en uventet julegave. Intet var aftalt på forhånd. Foto: Malene Wonsbek
Annonce

11 paller chokolade

Poul Erik Bech kontaktede ældrechefen i Varde Kommune for at informere om Poul Erik Bech Fondens ønske om at donere en særlig julegave.


Mange grupper har haft det svært under coronaen, og nogle af dem, der har været særlig hårdt ramt, er beboerne på plejehjemmene.

Poul Erik Bech


- I første omgang havde min far tænkt, at en flaske portvin var fint. Så kom han i tanke om, at lidt chokolade nok også ville bringe glæde, så det bestilte han også. Og netop hans melding om ”lidt chokolade” har vi grint noget af, for ”lidt” er i denne sammenhæng 2,9 kilo per person, og rent logistisk så fyldte dåserne med Quality Street altså 11 paller i halvanden meters højde, fortæller Michael Bech.

Annonce

Glæde i en svær tid

Efter aftale med Varde Kommune blev den helt særlige julegave leveret som en overraskelse for både beboere og ansatte. Og Rikke Bruun Riis, teamchef på Lyngparken i Varde, gjorde store øjne, da bestyrer og restaurantchef af Von Lügenhals, Casper Rosendahl, ringede på døren og fortalte, at han havde bil og trailer fuld af gaver.

- Det er lidt ærgerligt, at vi ikke selv må aflevere julegaverne til de ældre, men vi ved, at de bliver glade, sagde Henrik Mortensen, der sammen med Casper Rosendahl (th) har stået for hele logistikken med pakning og udbringning. Og selvfølgelig er alt foregået med både visir, håndsprit og handsker. Foto: Malene Wonsbek

- Jeg er helt mundlam. Det er virkelig en stor overraskelse. Tusind tak. Hvor er det dejligt, at så mange i en svær tid tænker på vores beboere, kommenterede teamchefen.

Casper Rosendahl var forbi 14 plejehjem og ældrecentre med gaver til i alt cirka 500 beboere. Selvfølgelig var der også lidt til deling blandt personalet de forskellige steder.

Gerda Lydia Jensen fra plejehjemmet Lyngparken siger tak for julegave til Poul Erik Bech Fonden. Privatfoto

Og således gik det til, at 1,75 tons chokolade og 540 flasker portvin skabte en ekstra god jul for nogle af de mest udsatte borgere i Varde Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Winnie trodser corona og har åbnet sin drøm om spisestedet Biizar på Ndr. Boulevard i Varde

Annonce