Annonce
Ugeavisen Varde

Varde Atlet Klub byder på masser af boksning i Lerpøthallen

Varde Atlet Klub indbyder til stort boksestævne i Lerpøthallen fredag den 25. oktober. Her kan man bl.a. glæde sig til at se Johnas Harring i kamp. Der er kampe i næsten alle vægtklasser ved stævnet. Privatfoto
Annonce

Varde: Fredag den 25. oktober slår Varde Atlet Klub portene op til et brag af et boksestævne i Lerpøthallen kl, 19. Alt fra god boksning over nummerpiger til lyd, lys og røg bliver en del af stævnet, hvor matchmaker Jesper Kristiansen har fundet stærke modstandere til klubbens boksetalenter. Der bliver således kampe i stort set alle vægtklasser med boksere fra både Danmark og Polen.

Klubben har siden sidste stævne haft Melissa Mortensen og Victor Osipowski i ilden i internationale turneringen samt i forbindelse med landsholdet bl.a. ved EM i Bulgarien. Melissa er desuden udtaget til at kæmpe om til plads til OL.

- Alle vores boksere har trænet hårdt igennem hele sommeren, så de alle er i topform og sulten efter sejr. Alt i alt er vi i VAK klar til et brag af et stævne med gode oplevelser til boksere og publikum, fortæller formand for Varde Atlet Klub, John Harring.

Billetter kan som altid købes i døren og på billetto.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Seje piger og seje drenge!

Annonce