Annonce
Ugeavisen Varde

Varde Biler: Der bliver stigende behov for leasing

Claus Horsted er indehaver af Varde Biler og Trend Leasing. Thomas Bygballe (tv) er ansat som direktør til at styre firmaets mange aktiviteter, der nu også tæller Trend Leasing. Patrick Søby, der blev ansat 4. januar, ejer 20 procent af Trend Leasing. Alle tre spår en stor udvikling inden for leasing af biler. Foto: Malene Wonsbek
Tendensen går i retning af, at kunderne vil have større fleksibilitet og mulighed for at skifte bil, i takt med at deres behov løbende ændrer sig. Derfor er Patrick Søby og Varde Biler gået sammen i et nyt initiativ – Trend Leasing.

Varde: Bilbranchen har gennemgået en udvikling over de senere år, og flere viser interesse for alternative finansieringsformer til det almindelige kontantkøb eller billån.

- I forbindelse med at kunne skifte bil alt efter behov er både privatleasing og flexleasing en interessant løsning for kunderne. Samtidig kigger vi mod de skærpede krav, der er til godkendelse af bilfinansieringer, og vi tror, at leasing kan komme til at spille en endnu større rolle, end det allerede gør i dag. Derfor har vi ansat Patrick Søby, fortæller Thomas Bygballe, der er direktør hos Varde Biler.

Ifølge Thomas Bygballe har leasingbranchen fået et lidt blakket ry. Dels fordi, der har været brodne kar i branchen, men i særdeles fordi kunderne ikke helt kender nok til mulighederne for at lease en bil.Vi tror, at leasing kan komme til at spille en endnu større rolle, end det allerede gør i dag.

Thomas Bygballe- Vi var klar over, at det ville kræve stor knowhow omkring både markedet for leasingbiler og den lovgivning, der knytter sig til forretningsområdet. Vi søgte derfor efter en partner med erfaring inden for leasingområde, og samtidig en partner, der gerne ville være medejer af forretningen. Vi fandt Patrick Søby, der bliver partner i selskabet, og han vil blive ansvarlig for den daglige drift af Trend Leasing. Nu har vi fået et ekstra forretningsben at stå på, og det forventer vi os rigtig meget af, understreger Thomas Bygballe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce