Annonce
Ugeavisen Varde

Varde Bilers nye leasingekspert er bilnørd og drømmer om en Ferrari F40

33-årige Patrick Søby er blevet medindehaver af Varde Bilers nye initiativ – Trend Leasing. Han er netop flyttet fra Aarhus til Varde, hvor han glæder sig til at skulle opbygge et nyt netværk.

Varde: Allerede da Patrick Søby var en lille purk og gik i børnehave, var han, som mange andre drenge, vild med biler. Men det er vel de færreste, der i den alder kan samtlige bilmærker. Det kunne han. Og børnehavens pædagoger morede sig med at udfordre hans viden.

- Jeg har også andet i hovedet end biler. Jeg spiller golf på eliteniveau og glæder mig til at opbygge et netværk her i Varde, siger 33-årige Patrick Søby. Foto: Malene Wonsbek

- Min far har kørt racerbil i formel 2000 klassen. Han tog mig aldrig med til fodbold, men derimod på racerbanen, hvor vi har haft utrolig mange spændende oplevelser. De fleste i vores familie er vild med biler og ræs, tilføjer 33-årige Patrick Jungberg Søby, der er opvokset i Aarhus, men netop har skiftet adresse til Varde.

- Der er så mange myter og fejlinformationer omkring leasing. Min vigtigste opgave bliver at rådgive om de mange muligheder, skabe tryghed og gennemskuelighed. Man kan lease en VW Up, en Porsche og alt derimellem, siger Patrick, der har taget plads i denne Porsche Boxter, der er klar til en leasingkontrakt. Foto: Malene Wonsbek

Hos Varde Biler har han fået den arbejdsmæssige mulighed, han drømte om, nemlig at blive selvstændig indenfor bilbranchen. I første omgang dog kun med 20 procent af ejerskabet i Trend Leasing, men som han selv siger, betyder det, at han har hånden på kogepladen, og det er stærkt motiverende for en fyr som ham, der er 33 år, single, og endnu ikke har en familie, der tidsmæssig skal tages hensyn til.


Hvis jeg bare får mulighed for en dag at køre en tur i en Ferrari F40, så kan jeg godt lægge mig til at dø efterfølgende

Patrick Søby


Annonce

Stort potentiale i leasing

Interessen for biler er gennem opvæksten aldrig blevet mindre, tværtimod har Patrick Søby udviklet en enorm passion for biler. Han følger med på alle platforme både digitalt, på racerbaner i Europa, i bilmagasiner og tv-programmer.


Hvis jeg bare får mulighed for en dag at køre en tur i en Ferrari F40, så kan jeg godt lægge mig til at dø efterfølgende...

Patrick Søby, bilnørd og medindehaver af Trend Leasing hos Varde Biler


Patrick er oprindelig uddannet speditør hos DSV (red. De Sammensluttede Vognmænd), der er en verdensomspændende transport- og logistikvirksomhed. Han har, siden han var 18 år, købt og solgt biler og har i ti år arbejdet professionelt med bilsalg såvel nye som brugte biler, varevogne og leasing. Han har derudover stor erfaring med import af biler fra udlandet, og kan derved finde en bil, der matcher det kunderne ønsker.

- Jeg ved ikke, hvad der er med mig og biler, for jeg fascineres af alle typer biler, ikke bare dem, der kører stærkt. Jeg er vel det, man bare forstår ved en bilnørd, tilføjer han med et smil.

Leasing interesserer ham i særdeleshed, fordi fremtidspotentialet er så stort. Der er alt for mange forvirrende informationer om leasing af biler. Alt for mange der har brændt nallerne på at lease. Patricks viden og erfaring danner grundlaget i Trend Leasing, hvis værdier hviler på ærlighed, tryghed og gennemskuelighed.

Annonce

Fra Aarhus til Varde

Flytningen fra Aarhus til Varde er han også helt afklaret med.

- Jeg har været flittig bruger af storbyen, men i de senere år ikke så meget. Min familie og venner bor i Aarhus, men med en god bil så betyder transporten ingenting, siger Patrick, der ser frem til at køre i firmabilen, en BMW 440i.


Jeg har kørt gokart siden jeg var ti år, og drømte i mange år om at blive racerkører. Men det er vildt dyrt. I dag er jeg glad for at arbejde i bilbranchen. Hos Varde Biler har jeg fået en mulighed, som jeg forventer mig rigtig meget af.

Patrick Jungberg Søby, medindehaver af Trend Leasing hos Varde Biler


- Jeg glæder mig til at skulle opbygge eget netværk her i Varde. Og glæder mig til at få tid til at spille golf igen. Det bliver også fedt, når samfundet for alvor lukker op, og vi må holde arrangementer her i bilhuset, fortæller den 33-årige bilentusiast, der inden for få år er sikker på, at Trend Leasing har udviklet sig med flere ansatte og flere afdelinger.

Fra Patrick var 10 år, og indtil han blev teenager, kørte han gokart. Han drømte om at blive professionel racerkører, men det havde han ikke penge til. I dag har han sammen med Varde Biler sit eget firma Trend Leasing. Privatfoto

- Potentialet er der, lyder vurderingen fra Patrick Søby, der trods sin begejstring for mange biler alligevel har én, der er helt i særklasse.

- Den mest ultimative bil for mig er en Ferrari F40. Det er den første bil produceret i kulfiber, så den vejer kun 1.150 kilo. Da den kom frem i slutningen af 1980’erne, var den verdens hurtigste bil. Den har 478 hestekræfter, en topfart på 320 kilometer i timen og flytter sig fra 0 til 100 på tre sekunder. Det er der jo mange nye biler, der kan i dag. Men hele historien og køreoplevelsen, der efter sigende skulle være helt fantastisk, det er det optimale for mig. Den koster cirka 1 million euro, så jeg får aldrig råd til at købe én, men hvis jeg bare får mulighed for en dag at køre en tur i en Ferrari F40, så kan jeg godt lægge mig til at dø efterfølgende, siger bilnørden og ryster på hovedet.

Han ved godt, at han er skør. Skør med biler…

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Endelig kommer cykelstien

Annonce