Annonce
Ugeavisen Varde

Varde Cykelklub oplever stigende interesse blandt unge mountainbikere

Varde Cykelklub har i august gennemført to introdage for børn og unge i alderen fra 9 til 17 år, som gerne vil i gang med at cykle mountainbike i skoven. Der var over begge dage 18 deltagere, hvoraf over halvdelen var nye i klubben. PR-foto
Annonce

Varde: Varde Cykelklubs børne- og ungemountainbikehold er igen startet op efter sommerferien og oplever en tilstrømning af nye medlemmer.

Varde Cykelklub har i august haft to introdage for børn og unge i alderen fra 9 til 17 år, som gerne vil i gang med at cykle mountainbike i skoven. Der var over begge dage 18 deltagere, hvoraf over halvdelen var nye i klubben, skriver Varde Cykelklub i en pressemeddelelse.

- Vi gør en stor indsats for at få flere børn og unge ind i sporten. Vores trænerteam roterer således, at man over en periode vil opleve nogle forskellige trænere, hvilket giver en stor alsidighed og sikrer, at træningerne altid er spændende, siger Ole Klemmensen, MTB-udvalgsformand og en del af trænerteamet.

Varde Cykelklub holder træning for børn og unge på Håndværkervej 10A i Varde hver tirsdag aften. De eneste krav er, at man møder op på en cykel, hvor bremser og gear er i orden, og med cykelhjelmen på hovedet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

25 års jubilæum

Annonce