Annonce
Ugeavisen Varde

Varde Handel inviterer til fotokrammere: Send kærlighed og en glad hjertehilsen til dem, du holder af

Kyssebænken, der vil være opstillet på Varde Torv i uge syv og otte, er en kærlighedserklæring til venskaber, kærester og handelsbyen Varde. Bænken er skænket af Varde Handel, og hvor den skal placeres efter uge otte, er der endnu ingen afklaring på. Bjarne Refslund Jensen er i fuld gang med at færdiggøre bænken. Privatfoto
Annonce

Varde: Varde Handel sender en hjertelig tak til alle i lokalsamfundet, og det gør de med en fysisk kærlighedserklæring, der står på torvet i Varde i uge syv og uge otte. De har fået Bjarne Refslund Jensen, 7-kantens opfindsomme multihåndværker,  til at lave denne hjertebænk, der oser af kærlighed.

Sæt dig på bænken, alene eller sammen med andre, tag et billede, og send det til alle, du holder af, lyder opfordringen fra Emma Louise Ripley-Nissen, der er bykoordinator i Varde.

- Vi mangler alle et kram i disse tider, og den nye hjertebænk fra Varde Handel er en kærkommen mulighed for at sende et hjerte til dem, vi holder af. Hjertebænken er også et symbol eller rettere en kærlighedserklæring til byen Varde, hvor vi i fællesskab arbejder for at styrke handlen, siger bykoordinatoren og tilføjer:

- Vi har et mål om at aktivere det byrum, som efter byfornyelsen er blevet endnu mere indbydende. Gennem netværket Danske Handelsbyer får vi i Varde Handel nu en ny form for inspiration og sparring, som betyder, at Varde kan være med på et højere plan – både politisk, men også i forhold til de aktiviteter, vi laver i byen. Hjertebænken er et tiltag, som skal vise den kærlighed, vi har til Varde og derfor også satser stort i et større netværkssamarbejde i hele Danmark. Fordi Varde er værd at kæmpe for!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce