Annonce
Ugeavisen Varde

Varde Handel leder efter en ny citychef

Louise Høj Nissen har været ansat som citychef siden maj 2016. Hun har været glad for de mange forskellige arbejdsopgaver, men nu skal hun videre i en anden retning. Arkivfoto: Malene Wonsbek
Annonce

Varde: Med udgangen af januar 2019 har Louise Høj Nissen valgt at fratræde sin stilling som citychef i Varde Handel.

- Jeg har haft to og et halvt gode år i Varde Handel, men nu er tiden inde til jeg skal videre. Jeg ønsker alt det bedste for medlemmerne og byens butikker, siger Louise Høj Nissen, der blandt andet er i gang med at etablere sin egen webshop, "By Lohn", hvor hun producerer boligtekstiler.

Louise Høj Nissen er den første med titlen citychef, som Varde Handel har haft. Citychefen er ansat hos ProVarde, og Varde Handel lejer hendes kompetencer.

- Vi har været rigtig glade for Louise og modellen for samarbejdet og sparingen med ProVarde. Det vil vi gerne fortsætte, siger Lene Kaas, der er formand for Varde Handel og tilføjer:

- Vi er begyndt at lede efter en ny citychef, der meget gerne må have erfaringer med events eller en profil med tilknytning til detailhandlen. Vi håber på at have den rette person på plads til forårets store event, Catwalk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce