Annonce
Ugeavisen Varde

Varde Handel: Rekordstort salg af gavekort

Også Jimmi Thomsen, varehuschef Kvickly i Varde, har oplevet stor interesse for gavekort. Både for Coops eget gavekort, der blev introduceret i år, men der har i 2020 også været en stigning i salget af gavekort til Varde Handel. Bykoordinator Emma Louise Nissen-Ripley er i butikken med nye forsyninger. Foto: Malene Wonsbek
På 52 dage i november og december 2020 har Varde Handel omsat for 604.000 kroner i gavekort til byens butikker, specialforretninger og spisesteder.
Annonce

Varde: Ud fra devisen om at tale er sølv, og handling er guld, er det en glad og særdeles dedikeret bykoordinator i Varde Handel, der kan konstatere, at borgerne i Varde og opland aktivt støtter handelslivet lokalt.

I hvert fald kan bykoordinator Emma Louise Nissen-Ripley konstatere, at salget af Varde Handels gavekort i november og december er steget med 100.000 kroner set i forhold til samme periode sidste år.


Men netop de bløde værdier, følelserne, stoltheden og ejerskabet, som vi ser fra både handelslivet og de handlende, er helt særligt. Det er kvaliteter, der adskiller udvikling fra afvikling.

Emma Louise Nissen-Ripley, bykoordinator Varde Handel


- Jeg har fundet tallene på salg af gavekort fra 1. november 2020 til 22. december 2020 – og her er der i alt solgt for 604.000 kroner, det er knap 100.000 kroner flere i forhold til samme periode sidste år. Det er vildt positivt, siger bykoordinatoren.

Hun oplyser, at man som noget nyt nu også kan købe gavekort i Løvbjerg i Varde Centret. Derudover forhandles gavekortene i Kvickly, Bog og Idé,  El-Gården og på vardehandel.dk.

Gavekort til Varde Handel gælder til 43 butikker, specialforretninger og spisesteder. Det kan købes hos Kvickly, Bog og Idé, Løvbjerg, El-Gården samt på vardehandel.dk. Foto: Malene Wonsbek
Annonce

Varde er unik

- I alt er 43 butikker, specialforretninger og spisesteder med i ordningen. Vi håber at få endnu flere af vores 90 medlemmer med. Jo flere, jo bedre, tilføjer bykoordinatoren, der også glæder sig over, at nævnte mantra også gælder de lokale forretninger og virksomheder.

13 nye medlemmer

I 2020 har Varde Handel haft tilgang af 13 nye medlemmer. Én har meldt sig ud. Der er nu i alt 90 medlemmer.

De indmeldte er: Big World/Kong Svends Bøfhus, Bjarne Andreasen Holding, Brdr Duus, Coast Kids Varde, Dixen Chokolade, Flügger Farver ApS, Løvbjerg, Profil Optik, Restaurant Gl. Daws, Scharling Skincare, Spiseriget , Varde Gulve og Sparekassen Nr. Nebel.

Linde Ejendomme har i 2020 meldt sig ud af Varde Handel.

- Vi har i år fået 13 indmeldinger og kun en enkelt udmelding. Det viser, at også handelslivets aktører tænker over, at sammen står vi stærkest. Og jeg er vildt stolt af Varde og vil gerne takke alle for opbakningen. Når jeg taler med mine kolleger i andre byer, hører jeg også om udmeldinger og manglende støtte, siger bykoordinatoren og tilføjer:

- Varde er unik. Når jeg går rundt i gaderne, fornemmer jeg en lokal stolthed og et ejerskab af en by, der med renovering af midtbyen bare er blevet megaflot. Jeg er uddannet oplevelsesøkonom og bor ikke selv i Varde, så jeg ser på byen med helt friske øjne. Men netop de bløde værdier, følelserne, stoltheden og ejerskabet, som vi ser fra både handelslivet og de handlende, er helt særligt. Det er kvaliteter, der adskiller udvikling fra afvikling. Og i 2021 skal vi udvikle endnu mere, understreger Emma Louise Nissen-Ripley.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Winnie trodser corona og har åbnet sin drøm om spisestedet Biizar på Ndr. Boulevard i Varde

Annonce