Annonce
Ugeavisen Varde

Varde: Oplev "Spor" i Remisen

Forestillingens tema og titel er ”Spor”, der henviser til de togspor, der går til og fra den nedlagte remise og samtidig er titlen tæt forbundet med indholdet i forestillingen, som handler om de livsspor, mennesker følger og efterlader i livet. PR-foto
Annonce

Varde: Med forestillingen ”Spor” lover initiativtagerne til foreningen ForundringsVærket, Joan Bruun Iversen, Niels-Henrik Bruun Iversen, Peter Schødt Dalsgaard og Gitte Røn Dalsgaard, at gæsterne får en oplevelse ud over det sædvanlige.

Titlen ”Spor” er temaet for indholdet i forestillingen, som handler om de livsspor, mennesker følger og efterlader i livet. Der er tale om en nycirkus-forestilling med 25 lokale, nationale og internationale artister og kunstnere.

- Forestillingen er bygget op med en scenekunstform, der kombinerer de klassiske cirkusdiscipliner med moderne, sceniske udtryk, lys-, lyd-, multimedieeffekter og forunderligscenografi. Det er en poetisk, kraftfuld og humoristisk fortælling om livets forunderlige spor, siger Peter Schødt Dalsgaard, der er regissør på forestillingen.

Forundringsværket præsenterer 14., 15. og 16. maj - alle dage klokken 18.30 - forestillingen "Spor" i Remisen Varde Vest på Lerpøtvej 3 i Varde.

Følg med på Facebooksiden: Forundringsværket og på arrangørernes hjemmeside forundringsvaerket.dk

Det er her i remisen, at forestillingen foregår. Arkivfoto: Henrik Reintoft
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Seje piger og seje drenge!

Annonce