Annonce
Ugeavisen Varde

Varde: Rid med Hjertet er en succes der gentages

75 ryttere var til start - store og små i alt fra begynder klassen til elite. Her er det otte-årig Kathrine Hollænder fra Kroager Rideskole, der ledsages af sin hjælper Heidi Pedersen. Foto: André Thorup

Der var ryttere og heste i alle størrelser, da Langagergaard Rideklub i Varde var vært ved et stort velgørenhedsstævne med 75 ryttere til start.

Annonce

Varde: Blot 55 minutter efter borgmester Erik Buhl havde åbnet springstævnet Rid med Hjertet, kunne initiativtager Tommy Nielsen fra Langagergaard Rideklub bekræfte, at succesen med sikkerhed gentages til næste år.

En ny hovedsponsor til 2019 havde allerede meldt sig på banen.

- Det er helt vildt. Vi har fået så stor opbakning til stævnet fra lokale virksomheder, Varde Kommune og øvrige sponsorer. Med 75 ryttere til start er det faktisk også det største springstævne, som vi på Langagergaard Rideklub har været vært ved, lyder meldingen fra en yderst tilfreds Tommy Nielsen.

Foruden Tommy og ejeren af Langagergaard, Poul Jepsen, har 25 frivillige knoklet for at få stævnet til at lykkes. Der er springere på alle niveauer fra nybegyndere til elitespringere.

Tommy Nielsen er initiativtager til Rid med Hjertet. I fritiden er han mekaniker for racerløb med historiske biler som denne, Jaguar fra 1953. Da han deltog i et velgørenhedsløb Ræs med Hjertet blev ideen til Rid med hjertet født. Foto: André Thorup
Annonce

landsdækkende idé

- Der er mange organisationer, der har brug for hjælp, og det er utrolig vigtigt at være med til at støtte socialt arbejde. I år har vi valgt, at overskuddet på de godt 35.000 kroner går til Julemærkehjemmet Fjordmark i Kollund. Vi håber, at Rid med Hjertet på sigt kan blive et landsdækkende initiativ. En idé, som andre rideklubber vil være med til at bakke op omkring.

Ud over de ægte hestekræfter af kød og blod var der på stævnepladsen også en anden type hestekræfter i form af en Jaguar C-type fra 1953 og en pink Porsche 911 Iroc 3,0.

- I min fritid er jeg mekaniker på historiske biler. I den sammenhæng deltog jeg i et velgørenhedsarrangement, Ræs med hjertet. Heraf er ideen til Rid med Hjertet udsprunget, fortæller Tommy Nielsen, der glæder sig over at være initiativtager til en ny Varde-tradition hvor fællesskab, frivillighed og velgørenhed er de største præmier.

Borgmester Erik Buhl åbnede ridestævnet og lagde i sin tale vægt på, hvor vigtigt det er at støtte op om gode initiativer som Rid med Hjertet, der gør noget for andre. Foto: André Thorup
Flotte heste og glade ryttere var samlet i Varde til et helt nyt velgørenhedsstævne Rid med Hjertet.Foto: André Thorup
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce