Annonce
Ugeavisen Varde

Varde Sommerspil 2022 bliver Jesus Christ Superstar

7-kanten har én gang før spillet Jesus Christ Superstar. Det var i 1988 med blandt andre en ung Farshad Kholghi (i midten) på rollelisten. PR-foto
7-kanten har været tidligt ude for at sikre sig rettighederne til Jesus Christ Superstar.
Annonce

Varde: Forestillingsleder Hans Kaarde Gundesen havde for længst forsøgt at hive rettighederne hjem til musicalen "Jesus Christ Superstar" i 2021, men det lod sig ikke gøre, da et andet teater var kommet 7-kanten i forkøbet. Det var sådan set held i uheld, for på grund af coronaen blev Varde Sommerspil 2020 ”Fyrtøjet – en gnist i Andersens liv” udsat til 2021.

- Så tog jeg lynhurtigt kontakt til forlaget, der har rettighederne til "Jesus Christ Superstar" og tilbød endda, at jeg ville give min halve arm for at få rettighederne til forestillingen i 2022, fortæller Hans Kaarde Gundesen, der efter lang tids venten modtog en melding om, at han godt kunne begynde at save i armen, skriver 7-kanten i en munter pressemeddelelse.

Annonce

Genopsætning

"Jesus Christ Superstar", med musik af Andrew Lloyd Webber og tekst af Tim Rice, var første gang på 7-kantens plakat i 1988.

Hans Kaarde Gundesen tilbød sin halve arm for at få rettighederne til "Jesus Christ Superstar". PR-foto

- Det vestjyske publikum var på det tidspunkt særdeles forbeholden overfor musicalen. Man skulle ikke lave sjov med Jesus og biblen, men det er der jo slet ikke tale om, at forestillingen gør. Den fortæller om Jesu sidste dage på jorden med udgangspunkt i biblens fortælling tilsat Andrew Lloyd Webbers musik, siger Hans Kaarde Gundesen.

"Jesus Christ Superstar" bliver nr. 44 i rækken af Varde Sommerspil på Friluftsscenen i Arnbjerg Parken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Lav sund mad med Mette

Ugeavisen Varde

Spinat ud af ørerne

Ugeavisen Varde

Love matters

Annonce