Annonce
Ugeavisen Varde

Varde-virksomhed har tidoblet overskuddet på fire år

De to ejere af Itplan i Varde, Kim Jensen, i midten, og Jørgen H. Andreasen, har tidoblet virksomhedens overskud de seneste fire år. Foto: Christer Holte
Itplan fra Varde har over de seneste fire år tidoblet overskuddet. Nu er virksomheden udnævnt af Børsen til Gazelle-virksomhed. Målet er at blive 25-30 medarbejdere.
Annonce

Varde: Hårdt arbejde, bevidste valg om at ville vokse og strategiske partnerskaber er opskriften på, at Itplan fra Varde nu er kåret til Gazellevirksomhed. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Itplan har netop modtaget nyheden om, at de med en tidobling af resultatet de seneste fire år får titlen. I 2015 havde Itplan et overskud før skat på 70.157 kroner. I det seneste regnskab for 2019 var overskuddet før skat på 779.477 kroner. Så er der reelt tale om en 11-dobling.

- Vi etablerede Itplan i 2008 og har været 4-5 medarbejdere i mange år. For tre år siden besluttede vi os for, at vi ville noget mere. Vi lavede en salgsafdeling og ansatte dedikerede sælgere, og ret hurtigt fik vi behov for flere it-konsulenter. I dag er vi 12, men målet er, at vi er 25-30 ansatte inden for en overskuelig fremtid, siger Kim Jensen i pressemeddelelsen.

Kim Jensen ejer Itplan 50:50 med sin kompagnon Jørgen H. Andreasen. Selvom firmaet har mange opgaver i København, bor begge ejere i Varde.

En vigtig ingrediens har været strategiske partnerskaber med verdens største it-producent Dell og Extreme Networks, som leverer netværksløsninger. Begge steder har Itplan opnået guldpartnerskab.


Vi har flere gange overtaget it-personale fra virksomheder i lokalområdet. Det vinder alle på.

Jørgen H. Andreasen


En anden del af opskriften på succes har været at blive kundernes eksterne it-afdeling. Ofte kan virksomheder ikke undvære at have en it-support i hele arbejdstiden - selvom der ikke altid er arbejde nok til 37 timer til en it-medarbejder.

Annonce

Win-win-situation

- Vi har flere gange overtaget it-personale fra virksomheder i lokalområdet. Det vinder alle på. Medarbejderen får flere og mere spændende opgaver, og virksomhederne oplever ingen forskel i serviceniveauet. Vi har sat os så godt ind i dem, at vi ved, hvad medarbejderne mener, når de ringer og siger “der er problemer med den store printer ved kantinen”, forklarer Jørgen H. Andreasen i pressemeddelelsen.

Der er flere af den type aftaler på vej, og de er en væsentlig del af satsningen de kommende år.

- Vi er glade og stolte, men vi er jo også vestjyder, så vi løber ikke rundt med armene i vejret, griner Jørgen H. Andreasen ifølge pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Lav sund mad med Mette

Ugeavisen Varde

Spinat ud af ørerne

Ugeavisen Varde

Love matters

Annonce