Annonce
Ugeavisen Varde

Vardenser blev genvalgt som BUPL Sydjyllands formand på digital generalforsamling

Jonna Jul Gudmundsen fra Varde blev den 8. oktober genvalgt som formand for pædagogernes fagforening i Sydjylland. Arkivfoto: Søren Gylling
Jonna Jul Gudmundsen fra Varde blev 8. oktober genvalgt som formand for pædagogernes fagforening i Sydjylland.
Annonce

Varde: På grund af corona-situationen måtte BUPL Sydjylland i år – som noget helt nyt – holde generalforsamling online. Den digitale generalforsamling blev livestreamet fra Comwell i Kolding og ud i stuerne, hvor godt 150 pædagoger gennem aftenen fulgte med på skærmen. Det skriver BUPL Sydjylland i en pressemeddelelse.

Det har været et kæmpe arbejde at få stablet en digital generalforsamling på benene med så kort varsel, og jeg har været meget spændt på, om det hele kunne lykkes. Det gjorde det heldigvis, og jeg er stolt over, at vi under de her omstændigheder kunne opretholde de demokratiske processer. Vi oplevede i løbet af aftenen en enorm opbakning og fik mange positive tilkendegivelser ude fra stuerne, sagde en glad og lettet Jonna Jul Gudmundsen efter generalforsamlingen ifølge pressemeddelelsen.

Annonce

Medlemmer stemte hjemme fra stuerne

Medlemmerne hjemme ved skærmene kunne følge med i generalforsamlingen, stille spørgsmål, komme med kommentarer og afgive stemmer via unikke link.


Der skal stadig kæmpes hårdt for flere kolleger og især ligeløn til pædagoger og ledere.

Jonna Jul Gudmundsen, formand for BUPL Sydjylland


Deltagerne gav genvalg til den siddende formand, og Jonna Jul Gudmundsen fra Varde er dermed klar til endnu to år i spidsen for de sydjyske pædagoger.

- Jeg er både glad og ydmyg over det mandat, jeg har fået, og jeg er klar til at fortsætte kampen for pædagogernes vilkår. Vi er nået et stykke ved at få fokus på minimumsnormeringer, men der skal stadig kæmpes hårdt for flere kolleger og især ligeløn til pædagoger og ledere, siger Jonna Jul Gudmundsen i pressemeddelelsen.

Der var også genvalg til hele den politiske ledelse, som består af en næstformand, en kasserer og tre faglige sekretærer. Der var desuden kampvalg til bestyrelsen, hvor Søren Wiggers blev valgt ind som nyt medlem.

Den politiske ledelse i BUPL Sydjylland

  • Jonna Jul Gudmundsen, formand
  • Ulla Koustrup, næstformand
  • Merete Wittrup Lauesen, kasserer og faglig sekretær
  • Lasse Porsgaard Birkelund, faglig sekretær
  • Mette Tolstrup, faglig sekretær
  • Michael Juul Thorup, faglig sekretær
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce