Annonce
Ugeavisen Varde

Vardes borgmester ringer til 30 detailbutikker for at høre om deres situation

- Det overrasker mig positivt, at handelslivet i hele kommunen kommer med overvejende positive tilbagemeldinger. Det var ikke helt det billede, jeg havde forventet, siger borgmester Erik Buhl. Foto: Malene Wonsbek
Erik Buhl er foreløbigt overrasket over de mange positive historier, som detailbutikkerne har - selvfølgelig samtidig med frustration over at være lukket ned.
Annonce

Varde: Ved den seneste corona-nedlukning ringede borgmester Erik Buhl rundt til en stribe af kommunens virksomheder for at høre, hvordan det stod til. I disse dage er han i fuld gang med at ringe til kommunens detailforretninger.

- Jeg har fået en lang telefonliste fra ProVarde og Varde Handel. Jeg tænker, at jeg når igennem til cirka 30 detailforretninger fordelt over hele kommunen. Responsen indtil nu er, at folk bliver positivt overraskede over opkaldet, og jeg får en vigtig fornemmelse af, hvordan det står til derude. Vi kan ikke trylle og fremskynde butiksåbningerne, men jeg ved, det betyder meget, at vi ikke glemmer hinanden, siger borgmesteren.


Jeg havde ikke forventet, at der var så mange positive og optimistiske meldinger. Jeg har vel talt med godt ti forskellige forretninger, der håndterer corona-situationen på ti forskellige måder.

Borgmester Erik Buhl


Og han er positiv overrasket over det, han hører.

- Jeg havde ikke forventet, at der var så mange positive og optimistiske meldinger. Jeg har vel talt med godt ti forskellige forretninger, der håndterer corona-situationen på ti forskellige måder, siger han og tilføjer:

- Jeg bliver selvfølgelig også mødt med frustrationer, men jeg har en fornemmelse af, at de glæder sig rigtig meget til genåbningen, hvor det er utrolig vigtigt, at vi for alvor bakker op om den lokale handel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce