Annonce
Ugeavisen Varde

Vardes lokale danseskole byder op til dans på friluftsscenen i Arnbjerg Parken

Caroline Sander Jepsen glæder sig til at danse i det fri med små hold i Arnbjerg fra mandag den 18. maj. Arkivfoto: JV
Annonce

Varde: Danseskolen Dance Company Twenty (DCT) ved Caroline Sander Jepsen opfordrer nu alle - både danseskolens elever og dem, der endnu ikke er blevet elever hos DCT - til at mødes til "friluftsdans" på Varde Friluftsscene i Arnbjerg Parken.

Med start mandag den 18. maj kl. 17.30 og de kommende tre uger byder DCT på undervisning for både børn, teenagere og voksne. Der er blandt andet showdance, Hit Fit, Hip Hop og Funk. Alle på hold med maksimalt ni deltagere og en danselærer, så forsamlingsforbuddet overholdes.

Mange af dansetimerne er allerede optaget, og det gik rigtig hurtigt:

- På de seneste 24 timer har vi fået over 50 henvendelser på nogle af holdene. Folk vil gerne i gang. Vi savner fællesskabet og det, dansen kan give en: energi og glæde, siger Caroline Sander Jepsen.

Dansetimerne er slået op på danskeskolens facebook-side.

Annonce

Ideer på blokken

Caroline Sander Jepsen har et godt samarbejde med Varde Kommune, og da dansen ikke kan være udenfor danseskolen, kom hun i tanke om Arnbjerg:

- Jeg synes, det var oplagt at lave træning udenfor rettet til de danseinteresserede. Vi udbyder ugentligt over 25 timers dans, hvor vi på nogle af holdene har et elevtal på 40. Jeg vil ønske, jeg kunne samle dem allesammen og give dem en masse træning.

Hun glæder sig, til det igen bliver muligt og glæder sig også til den nye udendørs dans:

- Hvis vi skal se noget positivt ved hele denne situation, er det, at vi selvstændige får vores kreative del til livs igen. Eller jeg gør ihvertfald. Hver morgen jeg står op, skriver jeg en ny ide ned i min note på mobilen. Ideer som skal forekomme i den nye sæson, siger Caroline Sander Jepsen.

Annonce

Dans måske i flere uger

Foreløbigt har Dance Company Twenty tre uger med dansk i Arnbjerg, og det bliver måske til flere:

- Udfra den - allerede - store opbakning kunne jeg sagtens være interesseret i at forsætte, hvis ikke vi får lov til at hoppe ind i vores vante rammer i henholdsvis Varde og Oksbøl, siger Caroline Sander Jepsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce