Annonce
Ugeavisen Varde

Varme tanker og en spiselig hilsen til soldaterne

Det er ikke hver dag, Susanne Kirstine Sørensen fra Hjemmeværnsskolen i Nymindegab får mulighed for at fylde indkøbskurven med snolderposer. Min da hun skulle købe slik til de 45 udsendte soldater, var der ingen grænser for sukkerglæden. PR foto John Randeris
Annonce

Varde: Især i en coronatid må ingen glemmes. Og slet ikke de udsendte soldater fra Varde Kommune, der i de næste måneder arbejder i Irak, Kosovo, Mali, Afghanistan og Estland.

I løbet af de næste 14 dage vil de 45 udsendte soldater fra kommunens tre garnisoner modtage en Hilsen Hjemmefra. I år har forløbet dog været helt anderledes.

- Normalt samler borgerne ind, og skolebørn pakker kasser til soldaterne. I år har vi i arbejdsgruppen stået for både indkøb og pakning. Desuden er det messerne på de tre garnisoner i Varde, Oksbøl og Nymindegab, der sammen med Super Brugsen i Oksbøl har sponseret de mange lækkerier – lakrids, chips, tørkager, snolder og blade, fortæller presse- og velfærdsofficer Martin Hillmann fra Varde Kaserne.

Hilsen Hjemmefra

Hilsen Hjemmefra er et samarbejde mellem Varde Kommune, Varde Handel, Hjemmeværnsskolen, Varde Kasernes Venner, Danske Veteraner og garnisonerne i Varde, Oksbøl og Nymindegab.

Der sendes en hilsen til de udsendte to gange om året.

Formålet er at skabe stærkere forbindelse mellem kommunens garnisoner og de lokale borgere samt vise de udsendte soldater, at deres arbejde er værdsat herhjemme, at vi tænker på dem og husker, at de er dernede.

Erling Madsen og Martin Hillmann (th) fra Efterretningsregimentet i Varde er begge med i arbejdsgruppen "Hilsen Hjemmefra" - Martin er initiativtager til den lokale hilsen, og han var i øvrigt selv udsendt sidste år. PR foto John Randeris
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Seje piger og seje drenge!

Annonce