Annonce
Ugeavisen Varde

Varmekunder kan se frem til en rabat på op mod 1000 kroner hos DIN Forsyning

Hvis kunderne hjælper med at holde fjernvarmesystemet effektivt, så får de en rabat. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Annonce

Varde: 26.300 varmekunder hos Din Forsyning modtager i disse dage deres årsopgørelse for 2019, og cirka 8300 kunder kan se frem til rabat på varmeregningen. Din Forsyning har indført en såkaldt "motivationstarif", der skal få kunderne til at udnytte fjernvarmen bedre. Tariffen honorerer de kunder, der udnytter fjernvarmen effektivt. De fleste får en rabat på op mod 1.000 kroner.

Motivationstariffen afhænger af den enkelte varmekundes gennemsnitlige returtemperatur, der fjernaflæses på deres varmemåler. Tallet er med til at fortælle, hvor godt det fælles fjernvarmesystem bliver udnyttet. Det spiller en stor rolle, hvor godt kundernes varmeanlæg fungerer.

- Det er en glædelig udvikling. Varmekunderne er på kort tid blevet meget mere opmærksomme på, hvordan deres fjernvarmeanlæg kører i dagligdagen, og at de selv har indflydelse på at sikre sig den lavest mulige varmeregning, siger bestyrelsesformand for Din Forsyning Anders Linde i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce