Annonce
Ugeavisen Varde

Velkommen i butikken

Den gule gravko er tæt på, men samarbejdet mellem butikken og håndværkerne fungerer rigtig godt, siger chefoptiker Jesper Hestbech Hansen. Foto: Malene Wonsbek
Annonce

Varde: Det er næsten lige før, den store gule gravko står helt inde i butikken, men det generer ikke chefoptikeren hos Louis Nielsen i Vestergade - Jesper Hestbech Hansen.

- Før opgravningerne gik i gang, var jeg skeptisk. Vi var flere i handelslivet, der var bange for, hvad det ville komme til at betyde for omsætningen. Nu er jeg helt rolig, for kunderne svigter os bestemt ikke, selvom der bliver gravet lige udenfor døren, siger Jesper Hestbech Hansen og tilføjer:

- Gågaderne her i midtbyen bliver både flotte og hyggelige. Jeg håber, der kommer lidt flere bænke, så folk kan sidde og hygge sig med en is eller en kop kaffe.

Ifølge chefoptikeren har kunderne heller ikke givet udtryk for, at de har været generet af opgravningerne.

- Håndværkerne er både flinke og meget positive. De tager sig tid til at snakke, så folk får svar på det, de gerne vil vide. De er utrolig hensynsfulde overfor os, så vi har et virkeligt godt samarbejde. Selvfølgelig glæder jeg mig til, at de bliver færdige, men jeg kan kun understrege, at jeg er overrasket over, hvor godt processen er forløbet. Nu håber jeg bare, at de holder tidsplanen og er færdige som lovet til Black Friday, siger Jesper Hestbech Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Seje piger og seje drenge!

Annonce