Annonce
Ugeavisen Varde

Workshops skal hjælpe: Sådan bliver vi Danmarks bedste foreningskommune

Fire workshops for aktiviteter i forskellige aldersgrupper skal hjælpe Varde Kommune, så visionen om at blive Danmarks bedste kan blive virkelighed. De to første holdes i denne uge.

Varde Kommune: I denne og næste uge holder Varde Kommune i alt fire workshops, som er målrettet foreninger og udbydere af aktive fællesskaber og aktiviteter.

Det er en målsætning at blive Danmarks bedste foreningskommune, og til at opnå det mål har kommunen brug for input fra netop den gruppe. Derfor holdes de fire workshops.

Håbet er at blive klogere på, hvor der er udfordringer og potentialer på området, og så vil Varde Kommune også gerne finde ud af, hvad kommunen kan gøre, for at det bliver virkelighed i stedet for blot visionen "Varde som Danmarks bedste foreningskommune".

Annonce

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Varde Kommune.

De to første workshops holdes i denne uge, de to næste i næste uge. Alle borgere, foreninger, faciliteter og andre udbydere af idræt, motion, fritidsinteresser og andre aktive fællesskaber i Varde Kommune er velkomne på de de fire workshops, som selvfølgelig holdes online.

De fire workshops er inddelt i livsfaser:

1: Børn og deres familier - onsdag 24. februar kl. 19.30-21.00

2: Unge - torsdag 25. februar kl. 19.30-21.00

3: Voksne - mandag 1. marts kl. 19.30-21.00

4: Seniorer - tirsdag 2. marts kl. 19.30-21.00

Man kan tilmelde sig til en eller flere workshops via mail til Bo Villumsen (bovi@varde.dk).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce