Annonce
Ugeavisen Vejen

Årets skytte og forfatter hædret hos Askov-jægere

Efter generalforsamlingen var der som sædvanlig en trofæudstilling. Foto: Finn Østergaard
Ole Lautrup blev årets skytte i Askov-Malt Jagtforening. Omkring 80 ud af foreningens 400 medlemmer medvirkede i generalforsamlingen.
Annonce

Askov/Malt: Når der er generalforsamling i Askov/Malt Jagtforening, så handler det ikke kun om en beretning omkring årets gang og aktiviteter samt aflæggelse af regnskabet.

Det handler også om uddeling hæder til flere af foreningens medlemmer. Hæder i forskellige sammenhænge.

Eksempelvis blev Rasmus Petersen vinder af et gavekort til Vejen Erhvervsbeklædning. Han deltog i lodtrækningen sammen med de øvrige jægere, som i årets løb havde skrevet en jagtfortælling til foreningens jagtblad.

Årets skytte blev Ole Lautrup. Det var Tom Hansen, som foretog kåringen med overrækkelse af vandrepokal og vinderkasket. For at blive årets skytte skal jægerne have deltaget i både foreningens riffelskydning, lerdueskydning samt minihjorteskydning.

Ole Lautrup er samtidig formand for foreningen, og han kunne i sin beretning fortælle, at især købet og fornyelsen af riffelbanen i Skibelund havde været meget arbejdskrævende i løbet af året.

Udover købet af banen var der blevet købt mere jord samt købt et sommerhus, der var blevet nedtaget og opført som nyt skydehus på banen. Årets mange aktiviteter havde i det store hele været godt besøgte. Foreningens nyjægerudvalg havde atter været meget aktivt, og mange nyjægere havde haft rigtig gode oplevelser.

Genvalg til bestyrelsen

I forbindelse med generalforsamlingen var der valg til bestyrelsen.

Der var genvalg til Tom Hansen og Finn Østergaard til bestyrelsen. Lars Wagner og Dennis Sørensen blev genvalgt som suppleanter.

Som revisorer blev Ole P. Johnsen og Brian Finderup valgt.

Annonce

Trofæudstilling

Ole Lautrup opfordrede medlemmerne til at få reguleret rovvildtet og henviste til foreningens reguleringskonkurrence.

Efter generalforsamlingen blev der afholdt den årlige trofæudstilling med masser af spændende jagttrofæer fra ind- og udland. Her kunne de fremmødte beundre mange flotte trofæer. Herefter blev de to største og de to mest særprægede bukketrofæer fra 2019 i henholdsvis ind- og udland kåret, og blandt alle trofæer blev Årets trofæ også valgt. I forbindelse med kåringen fortalte vinderne kort om deres oplevelser under jagten. Vinder med årets største danske buk blev Michael Pedersen. Årets mest specielle danske blev vundet af Paolo Clary. Årets mest specielle udenlandske buk blev vundet af Lilly Stenger, og årets største udenlandske blev vundet af Jens Kofod. Årets trofæ blev vundet af Kenny Tækker.

Omkring 80 ud af foreningens 400 medlemmer deltog i generalforsamlingen.

Tom Hansen kårer Ole Lautrup som Årets Skytte ved generalforsamlingen i Askov-Malt Jagtforening. Foto Finn Østergaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Klubmestre blev fundet

Ugeavisen Vejen

VBC satser på grøn profil

Ugeavisen Vejen

Cirkus på besøg i Holsted

Ugeavisen Vejen

Seniordans begynder igen

Annonce