Annonce
Ugeavisen Vejen

Årets vikingespil indkalder til audition til 30 taleroller

Kunne du også tænke dig at modtage publikums hyldest aften efter aften, så meld dig til audition ved Jels Vikingespil. Audition afholdes i weekenden den 1. og 2. februar på Jels Vamdrupvej. Foto: Jels Vikingespil
Annonce

Jels: I weekenden den 1.-2. februar afvikler Jels Vikingespil optagelsesprøver til årets vikinge-forestilling på Jels Vamdrupvej 48.

- Årets forestilling rummer omkring 30 taleroller, som vi skal have besat til audition. Når det så er sagt, så kan vi altid bruge flere statister til vores forestillinger. I år har vi særligt fokus på at få flere drenge på ca. 10-12 år, kvinder mellem 17-25 år og mænd mellem 30-50 år på scenen, fortæller formand for Jels Vikingespil Janus Lynggaard i en pressemeddelelse.

Forleden præsenterede instruktør Louise Schouw årets forestilling "Krakes Kæmper" ved et informationsmøde. Her blev det også bemærket, at man også søger deltagere i Jels Vikingespil, der ikke ønsker en talerolle. Vikingerne kan altid bruge masser af børn, kvinder og mænd, der vil være statister og f.eks. medvirke i de barske, men utroligt populære, kampscener der meget professionelt bliver instrueret af fægtemester David Owe.

Hvis man ønsker at tilmelde sig til audition, så sender man en mail til info@jelsvikingespil.dk, så vil man blive kontaktet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Klubmestre blev fundet

Ugeavisen Vejen

VBC satser på grøn profil

Ugeavisen Vejen

Cirkus på besøg i Holsted

Ugeavisen Vejen

Seniordans begynder igen

Annonce