Annonce
Ugeavisen Vejen

Ældreområdet får nyt tøj

Efter lidt over seks måneders ventetid har medarbejderne i hele ældreområdet i Vejen Kommune fået nyt tøj. Foto: PR
Ældreplejens godt 650 medarbejdere i Vejen Kommune skal have nyt arbejdstøj.

Vejen: Arbejdstøj er ikke bare arbejdstøj. Derfor er det også en længere proces, når et stort fagområde som ældreplejen i Vejen Kommune med cirka 650 ansatte skal have nyt arbejdstøj.

Den proces er ved at være afsluttet. De første medarbejdere kunne tage det nye tøj i brug ved et lille event på Brørup Sundhedscenter, som skulle markere, at der nu er nyt arbejdstøj til de ansatte. Her viste medarbejdere fra Brørup Hjemmepleje tøjet frem.

Ved udvælgelse af tøjet er der lagt vægt på at inddrage medarbejderne, så der har været repræsentanter med fra medarbejderne - herunder også arbejdsmiljørepræsentanter.

Annonce

Præsentabelt og bevægeligt

Der er valgt noget tøj, som er rigtig godt at bevæge sig i, når medarbejderne skal hjælpe borgerne. Samtidigt skal de ansatte fremstå som professionelle og faglig dygtige. Derfor er der lagt vægt på, at tøjet giver medarbejderne et præsentabelt udtryk.

Sikkerheden har været vigtig for det overtøj, som de udekørende får, så de er synlige i trafikken. Der er også tænkt på borgernes sikkerhed, så Vejen Kommunes logo er præget på tøjet, så borgerne ved, at de kan kende medarbejdere på logoet.

Medarbejderne har ventet i flere end seks måneder på at få det nye tøj, fordi coronanedlukningen betød, at det ikke var muligt at samle medarbejderne for at opmåle dem. Senere blev et skib med bukser forsinket af den afbrudte sejlads i Suez -kanalen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejen

Indbrud i Rødding

Ugeavisen Vejen

Corona satte en midlertidig stopper for nye venskaber hos Børns Voksenvenner: Flere børn i Vejen Kommune savner en ekstra rollemodel

Ugeavisen Vejen

Rikkes positive tilgang til livet stammer fra opvæksten i Askov: Har sjældent oplevet så meget venlighed som i Dagli´Brugsen i Askov

Annonce